Obavijesti

Show

Komentari 4

Večeras na pozornicu INmusica stiže legendarni Nick Cave, evo tko će sve nastupiti uz njega

Večeras na pozornicu INmusica stiže legendarni Nick Cave, evo tko će sve nastupiti uz njega
1

Na krilima hvaljenog albuma ‘Ghosteen’ i nakon pune četiri godine izbivanja sa svjetskih pozornica, Nick Cave & The Bad Seeds vraćaju se pred publiku INmusic festivala nakon duge pandemijske pauze

VIDEO

U ponedjeljak je na jezeru Jarun u Zagrebu počeo 15.INmusic, najveći hrvatski open air festival, a prvog dana publiku su zagrijali The Killersi. Uz hitove poput Read my mind, Somebody told me, glavne zvijezde prvog dana festivala predstavile su i novi materijal sa šestog studijskog albuma 'Imploding The Mirage' izdanog u kolovozu 2020. godine. Večeras će na pozornicu izaći Nick Cave & The Bad Seeds.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Grije ih glazba: Svirali u japankama na Trgu bana Jelačića i razveselili prolaznike VIDEO

Na krilima hvaljenog albuma ‘Ghosteen’ i nakon pune četiri godine izbivanja sa svjetskih pozornica, Nick Cave & The Bad Seeds vraćaju se pred publiku INmusic festivala nakon duge pandemijske pauze.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Popularna grupa nastupit će na glavnoj pozornici, a nastala je nakon raspada The Birthday Partya 1982. godine. 

Primavera Sounds Festival 2022, Barcelona, Spain - 04 Jun 2022

Do danas su objavili 17 studijskih albuma s preko 5 milijuna prodanih primjeraka diljem svijeta.

Osim njih na glavnoj pozornici festivala će nastupati White Lies, bend kojeg su 2007. oformili Harry McVeigh, Charles Cave i Jack Lawrence-Brown.

PA/Pixsell

Njihov album prvijenac 'To Lose My Life...' izdali su u siječnju 2009. godine te su s njim brzinom munje zasjeli na prvo mjesto UK Albums Chart. Dva singla s albuma 'To Lose My Life' i 'Farewell to the Fairground' obilježili su njihov početak karijere.

Nick Cave vraća se u Zagreb nakon smrti sina: 'Pazila sam na njega, imao je dva zahtjeva'
Nick Cave vraća se u Zagreb nakon smrti sina: 'Pazila sam na njega, imao je dva zahtjeva'

White Lies su kroz pet studijskih izdanja u svega desetak godina stvorili zavidan glazbeni opus i prepoznatljiv stil, kao i naklonost publike diljem svijeta, a gostovali su na nekim od najpoznatijih festivala kao što su Glastonbury, Coachella, Isle of White i na mnogim drugima.

London: Bend White Lies nastupio na dodjeli nagrada Q magazina

Nakon njih će nastupiti i najprepoznatljiviji afrički glazbeni i bračni duo Amadou & Mariam

Gitaristički virtuoz Amadou vid je izgubio u šesnaestoj godini dok je četiri godine mlađa pjevačica i kantautorica Mariam oslijepila u ranoj mladosti. U glazbenoj suradnji rodila se i ljubav koja traje već četiri desetljeća, a 2017. godine izdali su osmi studijski album 'La Confusion' uvelike inspiriran i posvećen nemirima i stradanjima u rodnom Maliju.

Publika će imati priliku čuti i Međimurski rock bend Daliborovo Granje te pjesma s njihovog albuma 2Daliborovo Granje'(2015., Slušaj Najglasnije!) i 'Hainin.' (2020., Dostava Zvuka).

Nastupit će i Neon Iglu koji će predstaviti album 'Stranput' koji su snimili u suradnji sa snimateljem i producentom Marinom Kerešom.

Nakon njihovog nastupa, na World Stage-u će nastupiti Porto Morto, Šumski, Neon Wife i Malady Lane, dok će Dry Cleaning, Rebel Star, Tus Nua i Freaktion svirati na Hidden stageu.

Porto Morto stižu na INmusic
Porto Morto stižu na INmusic

Podsjetimo, INmusic svake godine okuplja ponajbolja imena suvremene glazbene scene predstavljajući najaktualnije glazbene i kulturne sadržaje hrvatskoj i inozemnoj publici. Osim koncertnoga programa, sva četiri dana festivala će na Tesla Tower stageu biti VJ program i DJ program koji će se odvijati na nekoliko punktova kao što su Night stage, Šuma Striborova i Silent party, a bit će otvoren i Karaoke stage.

Zagreb: Nastup grupe Fontaines D.C. prvog dana 15. InMusic festivala

INmusic festival traje od 20. do 23. lipnja 2022. godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac