Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
88 komentara

Vedran Ćorluka: To što imamo Franka i ja, to je samo naše

Objavio je zajedničke fotografije na Facebooku, a već i ranije su snimljeni zagrljeni na Zrću. Sada je napokon i Vedran progovorio o odnosu s pjevačicom, piše Story

Facebook
Foto: Facebook

Lana Gadža Čermak (21) i Vedran Ćorluka (26) bili su zajedno tri mjeseca, a on se nije potrudio ni da joj javi kako je među njima gotovo. Počeo je na Facebooku objavljivati fotografije s Frankom Batelić (20), a sada je napokon za Story i progovorio o odnosu s mladom pjevačicom.

- To što imamo Franka i ja, to je samo naše. I dalje ne želim komentirati svoj privatni život jer je puno laži napisano u novinama... Ali ako me pitate jesam li ja ono na fotografijama na kojima nosim Franku u naručju, jesam - rekao je Vedran za Story.

Ljetna avantura nogometaša i pjevačice prerasla je, izgleda, u nešto više tijekom njihovog druženja. Vedran je na 'fejsu' objavio zajedničku fotografiju, a čak joj je počeo posvećivati i pjesme na istoj društvenoj mreži. Pjevačici je posvetio pjesme 'Last Request' Paola Nutinija i 'She Will Be Loved' benda Maroon 5.

Naši partneri pišu
Message