Obavijesti

Show

Komentari 71

Vedran i Franka u New Yorku, Mehunka se sunča u Australiji

Vedran i Franka u New Yorku, Mehunka se sunča u Australiji
9

Dok su neki otputovali i slave blagdane u inozemstvu, drugi su se vratili doma kako bi mogli proslaviti Božić u krugu obitelji. Jelena Veljača i Dražen Čuček blagdane su dočekali s kćeri Lenom u stanu u Zagrebu...

VIDEO

Društvene mreže prepune su božićnih slika i videa, a hrvatske zvijezde pohvalile su gdje i kako provode blagdane. Nogometaš Vedran Ćorluka (32) i njegova supruga, pjevačica Franka Batelić (26) otputovali su u New York gdje provode božićne praznike.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:57

- Nije ‘Tajno’ da se Veks, ja i New York volimo, posebno u ovo blagdansko vrijeme. Svima danas, na Badnjak želim ljubav, sreću, zdravlje i mir u srcu. Zagrljaj i velika pusa svakome od vas - napisala je pjevačica ispod slike na društvenim mrežama. Poduzetnica Snježana Mehun pobjegla je u Australiju gdje je proslavila 48. rođendan, a s obožavateljima je podijelila sliku na pješčanoj plaži - u badiću i s rogovima na glavi.

Dok su neki otputovali i slave blagdane u inozemstvu, drugi su se vratili doma kako bi mogli proslaviti Božić u krugu obitelji. Unatoč tome što su zbog snimanja na relaciji Zagreb - Beograd, Jelena Veljača (37) i Dražen Čuček (48), blagdane su dočekali s kćeri Lenom u stanu u Zagrebu. 

Pjevačica Nives Celzijus (37) u zadnji se tren vratila iz Kanade gdje je imala koncert kako bi provela blagdane uz svoje najdraže. 

- Iz Mississauge, nakon 34 sata nespavanja direktno kući pred bor. Nismo ga još okitili do kraja, ali pokloni su spremni, hrana se krcka i moji najdraži su na okupu. Sretan vam Božić - izjavila je pjevačica.

Televizijska voditeljica i majka troje djece, Nevena Rendeli (37), Badnjak je provela u društvu šogorice Bojane Gregorić Vejzović (46) i njezinog supruga Enesa Vejzovića (41), a nekoliko sati poslije objavila je slike djevojčica u božićnim kostimima. 

Još se jedna voditeljica pohvalila božićnim izdanjem svoje obitelji. Doris Pinčić Rogoznica (32) i suprug Boris (31), najljepše blagdane provode u krugu obitelji, a Doris se nije sramila priznati kako joj u kuhinji dobro dođe pomoć mame koja je vješta s fritulama. 

Pjevačica Maja Šuput (39) Božić je dočekala u društvu zaručnika Nenada Tatarinova (35) na svojoj adventskoj kućici 'Majushka', a zabava je trajala dugo u noć. Također, Maja je objavila fotografiju na Instagramu u društvu Nenada i svoje majke te se prisjetila oca Borisa koji je preminuo u listopadu ove godine. 

Tata ne brini, on sad pazi na tvoje cure - rekla je ocu Borisu. 

Majin najbolji prijatelj i stilist, Marko Grubnić (36), pohvalio se božićnom idilom svojeg doma te fotografijom na kojoj se nalazi majka Branka i otac Veljko, ali i pas Casper

Najoriginalniju čestitku ima Neven Ciganović (46) koji na fotografiji pozira u crveno - zelenim dokoljenkama, božićnom donjem rublju i s kapicom na glavi.

U donjem rublju slavi Božić: 'Vrijeme je da budem zločest'
U donjem rublju slavi Božić: 'Vrijeme je da budem zločest'

 - Dragi djed Mraz, bio sam jako dobar dečko ove godine. Vrijeme je da malo ugasim svijetla i postanem zločest. Sretan Božić svim mojim prijateljima i pratiteljima - napisao je Ciganović u objavi.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...