Obavijesti

Show

Komentari 28

Velika drama srpske pjevačice: Halo, policija? Pas laje na mene

Velika drama srpske pjevačice: Halo, policija? Pas laje na mene
5

Kad se Anabela susrela s djevojčicom, čiji je pas počeo lajati, uspaničila se bez razloga i počela je vikati na djevojčicu govoreći joj da skloni ljubimca, prepričao je vlasnik lokala ispred kojeg se dogodio incident

Majka pobjednice srpskog reality showa 'Zadruga' Lune Đogani (23), pjevačica Anabela Atijas (44), prošlog tjedna kontaktirala je policiju jer je na nju i njezinu kćer Blankicu, kako kaže, nasrnuo pas. Ispostavilo se da je pjevačica digla paniku jer je labrador samo zalajao dok su one prolazile, javlja Srbija Danas

- Anabela je nazvala policiju kad je jednog poslijepodneva s kćeri šetala gradom. Došlo je do susreta s nepoznatom djevojčicom, čiji je pas odjednom počeo lajati. Anabela se uspaničila bez ikakvog razloga i počela je vikati na djevojčicu govoreći joj da odmah skloni svog ljubimca - prepričao je događaj vlasnik lokala ispred kojeg se dogodio incident.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

Iako je djevojčica govorila pjevačici da je njezin pas miroljubiv i na udici, Anabela se nije htjela raspravljati već joj je odbrusila da će zvati policiju. 

Anabela je pjevačici rekla da ju je napao bijesan pas koji je van kontrole. 

- Objasnila je da pas u svakom trenutku može nekoga ugristi i zadati ozbiljne rane. Rekla je da ga često viđa u tom kraju pa je tom prilikom zamolila policijske službenike da što prije izađu na mjesto događaja kako životinja ne bi pobjegla - pišu strani mediji. Anabela je policiji naglasila da vlasnica ne radi ništa kako bi obuzdala svog ljubimca. 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak