Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
28 komentara

Velika ispovijest Nandi Uzelac: Imam tumor, ali borim se s tim

Nedavno joj je dijagnosticirana benigna izraslina, a zakazan joj je operativni zahvat, na koji će otići čim stigne u rodni Split. Premda su takvi zahvati rutinski, Nandi je ipak zabrinuta i, kako kaže, nije joj svejedno

Foto: privatni album
28 komentara

Žena sam koja, ako je nešto zaboli, ne trči odmah doktoru. Imam policistične jajnike, pa sam promjene u abdomenu pripisivala tome. Potom sam obavila sistematski pregled, na kojem su mi našli izraslinu, počela je Nandi Uzelac (29), jedna od najzapaženijih kandidatkinja reality showa 'Gospodin Savršeni'.

Foto: Privatni albumI

Nandi se odnedavno bori s bolesti. Nedavno joj je dijagnosticirana benigna izraslina, a zakazan joj je operativni zahvat, na koji će otići čim stigne u rodni Split. Premda su takvi zahvati rutinski, Nandi je ipak zabrinuta i, kako kaže, nije joj svejedno jer joj je ovo drugi put da se suočava sa sličnim zdravstvenim problemom.

- Imam sreće što sam je našla na vrijeme i nadam se da će ovo biti moja druga osvojena bitka. Prije devet godina operirala sam manju izraslinu na nozi. Dok god u meni čuči borac željan života i veliki hedonist zaljubljen u život, neću skidati osmijeh s lica. Ovakve lekcije nauče nas da pogledamo u nebo i da budemo zahvalni na svemu što imamo - rekla je hrabra Splićanka, koja će bez obzira na trenutnu situaciju, 2018. pamtiti kao jednu od najboljih.

Foto: Dario Šimović/Facebook

- Godina puna iznenađenja. Fakultet pa zatim odlazak na sezonu, a onda je došlo i vrijeme za traženja posla u struci - prisjetila se Uzelac. 
Ipak, odlučila je promijeniti poslovni plan.

IZ 'GOSPODINA SAVRŠENOG' Nandi: Pronašli su mi benignu izraslinu koju moram ukloniti...

Nakon što je vidjela prijave za show 'Gospodin Savršeni', odlučila je osvojiti fatalnoga Gorana Jureneca. Danas je zbog toga zaustavljaju na ulici, društvene mreže joj 'gore', a najuporniji obožavatelji zovu je i na kućni telefon. Ipak, Nandi je svjesna da je njena slava prolazna, a svaki trenutak u njoj želi najbolje iskoristiti. U dobrim odnosima ostala je s nekoliko kandidatkinja jer je, kako kaže, osoba kojoj možeš sve reći, a koja te nikad neće izdati. Izdvaja Aleksandru i Ivu jer se s njima najčešće druži.


- Svjesna sam da reality slava brzo prođe i neobično mi je da me ljudi prepoznaju na ulici jer se smatram curom iz susjedstva, a sad se žele sa mnom fotografirati. Osim toga, život mi se promijenio jer se više ne osjećam opušteno izaći na ulicu bez šminke - rekla nam je Nandi.

Foto: Privatni albumI

Otkrila nam je i kako sad, otkad se show prestao prikazivati, ima manje udvarača nego ikad prije. Za to krivi, kaže Nandi, svoj čvrsti stav i pamet, koji ponekad znaju biti i mana.

LUDA NOVA GODINA Iva i Nandi u noćnom provodu: 'Blago muškarcu koji vas oženi'

Splićanka je nedavno otkrila i kako je u noćnim klubovima zarađivala 11.000 kuna, ali kako kaže, riječ je o ozbiljnom i zahtjevnom poslu.

- Radila sam u ozbiljnom klubu s upravom i oko deset voditelja, koji paze na apsolutno sve. Svjetske zvijezde onamo zalaze, a nastupaju najveća imena glazbene industrije, zbog čega je privilegij biti tamo zaposlen - zaključila je Nandi.

 

Naši partneri pišu
Message