Obavijesti

Show

Komentari 23

Veliko pomirenje: Cetinski i Nenad Ninčević opet se vole

Veliko pomirenje: Cetinski i Nenad Ninčević opet se vole
1

BUDI UZ MENE Cetinski i Ninčević porječkali su se jer je Tony pobrkao tko je napisao ‘Kad žena zavoli’. Sad zajedno rade nove hitove

VIDEO

Neno je emotivac. Štrecnulo ga je kad sam rekao da je Miro Buljan napisao ‘Kad žena zavoli’. Ispričao sam se, otišli smo na večeru i sve izgladili, rekao je Tony Cetinski (48). Skladatelj i tekstopisac Nenad Ninčević (56) zamjerio je 2015. Tonyju jer je pobrkao tko mu je napisao najveće hitove.

Uz dobru klopu: Jedna večera je sve izgladila, a Tony ističe da će biti još puno takvih privatnih i poslovnih druženja

- Nema on sto takvih hitovada ne zna tko je autor. A i da ih ima, opet bih ispod barem njih 99 ja bio potpisan. Bezobrazluk ili amnezija, nešto treće nije sigurno - naljutio se tad Ninčević. S Mirom Buljanom (51) sad rade pjesme za Tonyjev novi album.

Eksplozija u sekundi

- A to sam ja. Živac. I Calimero ponekad. Pjesmu ‘Kad žena zavoli’ napisali smo Buljan i ja. A Tony kao Tony, sto informacija ima u glavi pa bubne i ostane živ. Obojica smo emotivci i eto eksplozije u sekundi - kaže Ninčević danas. Zajedno su napravili hitove “Blago onom tko te ima”, “Onaj tko te ljubi sretan je”, “Da nam Bog noćas da”, “Lagala nas mala” s Tošetom Proeskim, “Kad žena zavoli”, “Umirem 100 puta dnevno”, “Budi uz mene”...

'Ninčević poštuje Tonyja i kaže da je pjevač institucija, a Cetinski dodaje da su danas povezaniji nego ikad prije'

- Tony je institucija, obojica smo realizirani autori i od nas se hitovi očekuju po ‘defaultu’. Imamo ih, ali želim da to bude i posebno, da pjesme budu miks arta i života - kaže Ninčević. Cetinski dodaje da su danas povezaniji nego ikad. U sličnim su im se trenucima događali usponi i padovi pa danas, dodaje, može osjetiti kad se Ninčeviću događa nešto dobro ili loše.

Čeka se pjesma: Iako se znaju gotovo 30 godina, Miro Buljan i Mladen Grdović dosad nisu surađivali

- Svaku moju pjesmu, koja je iole ostavila trag, napisali su Buljan i Ninčević - ističe Tony. U studiju snima novi album, a završio je pjesmu i spot za “Glasno zapjevaj” koju izvode četiri mlada pjevača iz televizijskih showova. Tony kaže da rado pomaže mladima u afirmaciji na estradi.

Nema u Grdoviću zla

Osim s Cetinskim, Ninčević opet radi i s Mladenom Grdovićem (58), kojemu je napisao pjesme karijere, “Dalmatinac sam”, “Evo mene moji ljudi”, “Nije u šoldima sve”... a Zadranin se nazvao kantautorom. Za “Dalmatinca” je rekao da je on autor glazbe, a Ninčević je autor teksta.

- To je kao da sam sagradio kuću, a tekst je samo ‘pitura’ - rekao je Mladen.

- Svi koji tako misle neka kupe od Boga kist i pituraju sami do mile volje. Nema u Grdoviću zla, samo se mora znati tko je tko - kaže Ninčević.

Tony ne skriva koliko mu je drago što opet rade skupa

'Sve moje pjesme koje su ostavile traga napisali su Nenad Ninčević i Miro Buljan'

Ninčević pojašnjava zašto se prije dvije godine naljutio

'Logično je da se uspjeh nagradi, a autori su ipak osjetljive biljke i traže pažnju'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...