Obavijesti

Show

Komentari 17

Veliko srce: Jole pjeva za djecu s onkologije bolnice u Splitu...

Veliko srce: Jole pjeva za djecu s onkologije bolnice u Splitu...
7

POSLJEDNJI VITEZ Pomagao je i prije nego što je imao svoju djecu. Jole se pridružio humanitarnoj akciji pa je angažirao prijatelje da pomognu nabaviti potrebne stvari mališanima

VIDEO

Nerado govorim o tome. Treba činiti dobro, pomagati svaki dan i ne hvaliti se time. Kad se male ruke slože, nikome ništa ne bi smjelo biti teško, rekao je Joško Čagalj Jole (47). Pjevač se uoči koncerta karijere u zagrebačkoj Ciboni rado odazvao humanitarnoj akciji kojom se pomaže mališanima s odjela Onkologije splitskoga KBC-a Firule.

Jole se pridružio humanitarnoj akciji pa je angažirao prijatelje da pomognu nabaviti četiri fotelje od ekokože, bolesničke stolove za objedovanje, komode, dva kompjutora za osoblje i laptop ili tablet za djecu te infuzomatore i stalke za njih.

ČINE SAMO DOBRA DJELA

Na odjelu nemaju ni tlakomjere, televizor, hladnjak, kao ni igračke za djecu. Iako to ne želi potvrditi, nabavit će i nove tuš kabine. Prije pet godina napravio je album “Za djecu s ljubavlju”. Cjelokupan iznos od prodaje išao je dobrotvornoj akciji “Za djecu s ljubavlju” i udruzi Prepelica, a autori - Joško Čagalj Jole, Pero Kozomara i Tonči Huljić - odrekli su se autorskih prava kako bi pomogli potrebitima.

Mate Bulić (61), Dražen Zečić (51) i Joško Čagalj tri su najveća humanitarca naše estrade. Ni jedan nema manje od 15 humanitarnih koncerata na godinu. O tome ne govore jer, kažu, dobra djela čine iz srca sa željom da pomognu. Mati Buliću na jednom je koncertu u Mostaru prišla lijepa, mlada djevojka i upitala ga sjeća li je se.

MATE BULIĆ ČESTITAO JOLETU

Kralj dijaspore je odmahnuo glavom, a ona mu je rekla: “Zahvaljujući vama danas sam živa. Dok sam bila beba, pjevali ste i skupili novac za presađivanje mojeg bubrega. Ja sam Danijela”. Pjevač ju je tad srdačno zagrlio.

- Supruga Zdravka me je upitala kako se tako javno grlim s mladom djevojkom? Odmah sam joj sve objasnio pa je i ona umalo zaplakala - prisjetio se Bulić.

jole

Kralj dijaspore čestitao je kolegi na 20 godina karijere i slavljeničkom koncertu koji Jole u petak sprema u zagrebačkoj Ciboni. Bulić neće biti s drugim gostima na pozornici, ali u publici će, kaže, pjevati s njima.

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice
Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba