Obavijesti

Show

Komentari 1

'Venom': Tom Hardy postat će epski antiheroj iz Spider-Mana

'Venom': Tom Hardy postat će epski antiheroj iz Spider-Mana
3

Jedan od glavnih Spider-Manovih protivnika, zlobni Venom, dobit će svoj samostalni film, ali bez Spider-Mana igdje u djelu. Hoće li Tom Hardy moći sam 'držati' film?

VIDEO

Venoma smo već prije vidjeli u filmu o Spider-Manu, i to u trećem nastavku trilogije Sama Raimija, s Tobeyem Maguireom kao Spider-Manom. No u tom filmu Venom je sveden na komediju i sprdnju i nije ostavio nimalo dobar dojam na publiku, a niti na kritičare. To je bilo i za očekivati, jer je u pitanju bio relativno loše odglumljen lik s dosta čudnom motivacijom i karakterizacijom.

Stoga je dosta iznenađujuće kada je otkriveno da Sony namjerava snimiti i svojevrstan nastavak priče o tom liku te je čak objavljen i datum izlaska filma. U pitanju je 5. listopada, kada nema drugih superherojskih filmova.

Cijeli plan je zvučao neozbiljno sve do trenutka kada je veliki obožavatelj stripova i jedan od boljih glumaca današnjice, Tom Hardy, objavio svoju fotografiju kojom je potvrdio da je preuzeo ulogu opakog negativca. Ne samo to, već je projekt dobio i redatelja, i to jednog kojem akcija nije strana.

U pitanju je Reuben Fleisher, koji je režirao hvaljeni film 'Dobrodošli u zemlju zombija'.

A prije nego što nam se Venom pojavi u kinima, ove godine ćemo imati priliku vidjeti najnoviju inkarnaciju Spider-Mana. Film režira Jon Watts, a u glavnim ulogama su Tom Holland kao Spider-Man, Marisa Tomei kao ujna May, Michael Keaton u ulozi spomenutog negativca Vulturea. Robert Downey Jr. nastupa u svojoj već klasičnoj ulozi kao Iron Man, a Donald Glover se pridružio glumcima u neimenovanoj ulozi (smatra se da bi on također mogao obući Spider-Manovo odijelo).

Bokeem Woodbine je Shocker, dok negativca Tinkerera glumi Michael Chernus, a kao heroina nastupa Zendaya koja će preuzeti ulogu Michelle. 'Spider-Man: Homecoming' bi se u kinima trebao pojaviti početkom srpnja ove godine.

Tom Hardy se ove godine pojavljuje i u misterioznom ratnom filmu o jednoj od najvećih operacija Drugog svjetskog rata, 'Dunkirku'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode