Obavijesti

Show

Komentari 17

Vesela Jelica: 'Kupit ću svekrvi stolac za ljuljanje od nagrade'

Vesela Jelica: 'Kupit ću svekrvi stolac za ljuljanje od nagrade'
13

Svojom večerom oduševila je sve natjecatelje da bi prestigla do tada vodeću Jagodu. Gozbu je poslužila na terasi s pogledom na more i postala najbolja ovotjedna kuharica 'Večere za 5 na selu'

VIDEO

Temperamentna Jelica Jelčić, zadnja kandidatkinja Splitsko-dalmatinske županije, skinula je Jagodu s trona za samo jedan bod i postala najbolja kuharica te osvojila poklon-bon Prima namještaja od 5000 kuna dok su ostali dobili utješnu nagradu od 1000 kuna.

Svojom gozbom oduševila je sve natjecatelje da bi prestigla do tada vodeću Jagodu. Svoju večeru je Jelica poslužila na terasi s pogledom na more, a njezin je jelovnik bio sastavljen od predjela naziva Težačka plata, glavnog jela Splitski Kraken te deserta Šlag na kraju.

- Bit će svega - komentirala je Nikolina, a Marin je dodao: 'Vjerujem da je to neko jednostavno dalmatinsko jelo s dosta priloga i prepoznatljivim artiklima'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jelicin svekar i svekrva dočekali su kandidate, a uskoro im se pridružila i sama Jelica pa su prvo nazdravili za početak druženja i još bolju večeru.

- Prošek je bio fantastičan, bila su mi ga puna usta - rekao je Marin oduševljen činjenicom da ga je napravio pokojni otac Jelicina svekra.

Kada su počeli s predjelom, Jagodi je nedostajalo luka pa joj je Jelica napomenula da će ga biti u glavnom jelu.

- Izgledalo mi je zastrašujuće - komentirala je Zrinka glavno jelo, a Nikolina je dodala kako je njoj pak izgledalo sasvim normalno s obzirom na to da je ona dijete s mora.

Jagoda je priznala da ne voli hobotnicu i nije baš bila zadovoljna okusom.

- Bio mi je dobar krumpir, slan, no hobotnica mi je bila malo gorkasta. Kad sam stavila maslinovo ulje, okus se malo popravio - kritizirala je Jagoda, dok je Zrinka s druge strane bila oduševljena desertom, ali i cjelokupnom večerom.

- Najbolja večera cijeli tjedan! Sva tri jela, ne znam što mi je bolje - pohvalila je Zrinka večeru.

Nikolina je priznala da ne voli cheesecake, a ni Jagoda ga ne voli.

Počinje 'Večera za 5 na selu': Zdenkina pinca težila 27 kila
Počinje 'Večera za 5 na selu': Zdenkina pinca težila 27 kila

- Je li trebalo ovoliko limuna? Osjećam kiselost, kiselo mi je - kazala je Jagoda, dok je Zrinka potom komentirala kako je Nikolina bila iskrena da ne voli taj desert, a da Jagodi od pet dana u tjednu baš ništa ni od koga ne paše, smatrajući to baš ružnom kalkulacijom.

Marin je predložio da zapjevaju, poslije deserta, ali i tad je Jagoda morala biti glavna pa je povela pjesmu. Prije ocjenjivanja Zrinka je molila Jagodu da joj kupi mikser ako pobijedi, no ona ju je odbila.

Zrinka je Jelicinu večeru ocijenila desetkom, jer joj je sve bilo božanstveno, Nikolina je također dala deset jer joj je sve bilo fantastično, ni Marin nije imao nijednu primjedbu pa je Jelica zaradila i od njega još jednu desetku, a Jagoda se odlučila za ocjenu šest jer joj se nije svidjela hobotnica, a najviše joj se svidjelo predjelo.

Jelica je pročitala ovotjedni poredak - na petome mjestu je Zrinka, četvrto mjesto pripada Nikolini, u zlatnoj sredini je Marin, drugoplasirana je Jagoda, a za jedan bod bolja od nje je Jelica.

- Nisam to očekivala, ovo mi je lagani šok, ali pozitivni - rekla je pobjednica i najviše je veseli što će sad svekrvi kupiti stolac za ljuljanje. 

Ponovno od ponedjeljka do petka delicije pripremaju sljedeći kandidati koji dolaze iz središnje i sjeverozapadne Hrvatske, u kulinarskom showu „Večera za 5 na selu“, od 21 sat na RTL-u.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:16

PRINC WILLIAM NIJE VOLIO MEGHAN: 'Ono što je radio bilo je grozno'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju