Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
30 komentara

Veteran Domovinskog rata je postao mladoženja u 64-oj...

Imao sam veliku tremu zbog iščekivanja. Nisam znao što da radim, što ću vidjeti, što ću reći... Nervoza i nelagoda su bile prisutne, ali sve je to prošlo kada je stigla moja draga, kaže Milan koji je ujedno veliki romantik

Foto: RTL
30 komentara

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članakGledatelji o 'Braku na prvu': Zanimljivije je gledati u travu

Kad sam se prijavljivao u show, pomislio sam: ‘Pa ti se sam nisi uspio oženiti 63 godine, možda ti ovi mogu pomoći’, priča to Milan Tokić, “mladoženja” iz showa “Brak na prvu”... On je prošloga tjedna u showu izrekao sudbonosno “da” partnerici Gordani Gašparić, s kojom je, kaže, jako zadovoljan na početku.

“Brak na prvu” RTL | Autor: RTL Foto: RTL

- Imao sam veliku tremu zbog iščekivanja. Nisam znao što da radim, što ću vidjeti, što ću reći... Nervoza i nelagoda su bile prisutne, ali sve je to prošlo kada je stigla moja draga - kaže veteran Domovinskog rata, koji je ujedno veliki romantik.

Foto: RTL

- Više puta u životu sam doživio ljubav na prvi pogled. Čovjek se nađe u situaciji kada samo ugleda ženu i zna. Iako je prošlo puno godina od trenutka kada mi se to zadnji put dogodilo, očekivao sam da mi se isti osjećaj probudi i u showu. I zadovoljan sam onime što sam vidio u Gordani - priznaje Milan, koji brak opisuje kao “apsolutno povjerenje, kompromis i ljubav”.

ZASAD NISU ZADOVOLJNI Gledatelji o 'Braku na prvu': Zanimljivije je gledati u travu

Zanimalo je onda ljude kakav je to Milan kad su u pitanju svađice u vezama...

“Brak na prvu” RTL | Autor: RTL Foto: RTL

- Ja obično nisam neka svađalica i zlopamtilo, često u vezama imamo različita mišljenja, ali osobe se jednostavno moraju shvatiti, iskomunicirati problem i riješiti ga. Jednostavno prihvatimo drugu osobu i idemo dalje, ispravimo što se može i trudimo se da što manje griješimo - dodaje simpatični Milan, koji je, eto, u 64. godini ušao u brak. Pa makar i televizijski.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Naši partneri pišu
Message