Obavijesti

Show

Komentari 10

Victoria: 'Maltretirali su me u školi, osjećala sam se jadno...'

Victoria: 'Maltretirali su me u školi, osjećala sam se jadno...'
7

Naguravali su me, prijetili da će me prebiti. Bila sam mršava klinka ispijenog lica, s dvije kečke na glavi i razmakom između prednjih zuba dovoljno velikim da svinja zaglavi između njih, kaže bivša Spajsica

Modna dizajnerica Victoria Beckham (45) kaže kako joj je nemir pomogao na nauči svoju kćer Harper (8) da uvijek mora biti ljubazna prema drugim djevojkama u školi i ljudima općenito. Priznala je kako su je u školi fizički i psihički maltretirali, a to ju je iskustvo potaklo da svojoj kćeri ukaže pravi put, prenosi The Sun.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- U srednjoj školi su učenici vadili kamenčiće iz blata i gađali me njima. Ja sam samo stajala ondje, sama. Nisam uopće imala prijatelja. Naguravali su me, prijetili da će me prebiti. Bila sam mršava klinka ispijenog lica, s dvije kečke na glavi i razmakom između prednjih zuba dovoljno velikim da mi grašak zaglavi između njih. Osjećala sam se jadno. Nisam se uklapala - ispričala je Victoria, kazavši kako misli da se to sve događalo zbog njenog izgleda.

Bez obzira na to, smatra kako joj je sve to maltretiranje pomoglo da postane otporna na kritike i udarce od strane bilo koga. Beckhamove su između ostalog na društvenim mrežama kritizirali kako su razmazili djecu, a Victoriju su napali zato što Harper daje loš primjer, dopuštajući joj da se na njenoj modnoj reviji druži i fotografira s manekenkama koje izgledaju premršavo i ispijeno kao zombiji. Victoria vjeruje da je važno biti dobar primjer svojoj djeci, kako bi ona znala biti 'zdrava i sretna' sama sa sobom.

- Kad imate djecu, puno stvari dolazi u fokus. Primijetite kako oni primjećuju baš sve. Ne bih nikada sjela s klincima za stol i preskočila svoj obrok. Oni moraju vidjeti da se njihova mama hrani zdravo. Morate malenima pokazati kako da budu zdravi i zadovoljni sobom - rekla je Victoria.

Modna dizajnerica u braku s Davidom Beckhamom (44) osim Harper, ima i trojicu sinova: Brooklyna (20), Romea (17) i Cruza (14).

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak