Show

Komentari 4

Victoriju napali fanovi: 'Modeli su ti kao kosturi, nahrani ih'

Victoriju napali fanovi: 'Modeli su ti kao kosturi, nahrani ih'

Victoria je fotografije modela objavila na svom Instagram profilu, a ovo nije prvi put da se suočila s kritikom odabira. Obožavatelji su se osvrnuli na to kako se kao njezini modeli pojavljuju žene koje su sve mršavije

Modna dizajnerica Victoria Beckham (45) na društvenim se mrežama našla na meti kritika zbog toga što je promovirala svoju odjeću s fotografijama modela 'bolesnog izgleda', piše Daily Mail.

Victoria je fotografije modela objavila na svom Instagram profilu, a ovo nije prvi put da se suočila s kritikom odabira. Obožavatelji su se osvrnuli na to kako žena koja je pozirala vitko izgleda, a neki su komentirali kako se kao njezini modeli pojavljuju žene koje su sve mršavije.

- Nahrani ovog modela, umrijet će ako preskoči još jedan obrok. Tužno je vidjeti ove modele koje promoviraš, izgledaju tako bolesno - jedan je od komentara.

Victoria je podijelila niz snimaka koji prikazuju modele kako poziraju na ulici ispred zgrade Lloyds u Londonu prošlog tjedna. Pokazala je i vlastitu vitku liniju u istoj haljini pet dana prije, na fotografiji objavljenoj na svom Instagram profilu.

Modna dizajnerica je nedavno sa svojim suprugom Davidom (44)  proslavila 20. godišnjicu braka, a tijekom tih 20 godina proživjeli su mnoge skandale, afere, prevare, slomove, krize. Vezu su započeli tajno, a Posh Spice je tad već bila u vezi. S Davidom je varala tadašnjeg dečka Stuarta Biltona, a Davida je držala podalje od javnosti. Prvi put su se poljubili na javnom parkiralištu u Londonu, a Spajsica tad nije bila ni svjesna s koliko će se žena morati boriti kako bi zadržala Davida.  

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

Najčitaniji članci