Show

Komentari 6

VIDEO Adele zaplakala u emisiji nakon što ju je iznenadila njena bivša omiljena učiteljica iz škole

VIDEO Adele zaplakala u emisiji nakon što ju je iznenadila njena bivša omiljena učiteljica iz škole

Tijekom postavljanja pitanja pjevačici, rekla je da joj je najveći uzor bila učiteljica koja joj je predavala samo godinu dana. Nije znala da se ta ista učiteljica nalazi u publici

Glumica Emma Thompson (62) je tijekom snimanja specijala 'An Audience With Adele' za ITV iz publike Adele (33) ispitivala nekoliko pitanja o njezinim idolima kada je bila dijete.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pjevačica je tada odgovorila da joj je najveća inspiracija bila gospođa McDonald, učiteljica engleskog koja joj je u školi Chestnut Grove predavala samo godinu dana.

- Imala sam učiteljicu u Chestnut Groveu koja me učila engleski, gospođu McDonald. Zbog nje sam zavoljela pisanje. Bila je tako zakon! Zbog nje smo zavoljeli jezik i vidjelo se kako joj je stalo do nas - objasnila je.

Glumica je tada otkrila da se učiteljica nalazi u publici. Čim je Adele to shvatila, ali i vidjela svoju bivšu učiteljicu, emocije su ju preplavile i počela je jecati u suzama.

Učiteljica se zatim popela na binu gdje je zagrlila uplakanu pjevačicu koja nije mogla doći sebi. Nakon kratkog emotivnog razgovora razmijenile su brojeve.

Pjevačicu je ovaj trenutak toliko iznenadio da je zbog silnih suza morala privremeno zaustaviti nastup kako bi popravila šminku koja joj se 'razlila' po uplakanom licu.

Ovaj trenutak raznježio je i gledatelje pa su odmah počeli dojmove dijeliti putem Twittera, ali i u komentarima videa događaja na YouTubeu.

- Trenutak s profesoricom je bio toliko dirljiv da me rasplakao - napisao je jedan Twitteraš.

- Ja sam učiteljica Engleskog i nadam se da će mene jednog dana moji učenici ovoliko pamtiti - napisala je druga gledateljica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci