Show

Komentari 14

VIDEO Srpske Uraganke pjevaju Albinin Tick-Tock: 'To nam je naj'

VIDEO Srpske Uraganke pjevaju Albinin Tick-Tock: 'To nam je naj'

Djevojke iz grupe Hurricane koja ove godine predstavljaju Srbiju na Eurosongu, priznale su da često pjevuše Albininu pjesmu i otkrile su tko su im favoriti

Ženska grupa Hurricane koju čine Sanja Vučić (27), Ksenija Knežević (25) i Ivana Nikolić (26), ove će godine predstavljati Srbiju na Eurosongu s pjesmom 'Loco Loco'. U nedavnom intervju, otpjevale su Albininu pjesmu i priznale da im je 'Tick-Tock' najdraža hrvatska pjesma na Eurosongu dosad. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Hurricane je i prošle godine predstavljao Srbiju, a njihova tadašnja pjesma 'Hasta La Vista' bila je jedan od favorita. Sada kladionice njihovoj pjesmi 'Loco Loco' prognoziraju 22. mjesto, dok našoj Albini predviđaju 21. mjesto.

POSLUŠAJTE KAKO PJEVAJU:

Djevojke su u videu zapjevale refren Albinine pjesme i priznale da se često uhvate da pjevuše njenu pjesmu. Od svih hrvatskih predstavnika do sada, Albinina pjesma im je najbolja. Uz Albinu, u sjećanju će im ostati i Jacquesova pjesma 'My friend'.

Na pitanje koja im je pjesma bolja: 'Marija Magdalena' od Doris Dragović ili 'Neka mi ne svane' od Danijele Martinović, priznale su da im 'Marija Magdalena' draža, pa su čak i otpjevale dio pjesme.

Trenutno su djevojke vrlo zauzete. Otkrile su da imaju rigorozne probe, kondicijske treninge i da rade punom parom kako bi im nastup bio savršen, ali kažu da su 99 posto spremne za nastup u Rotterdamu.

Koristiti će obje bine i 'catwalk' koji su im ponudili, a na pozornici neće imati plesače, već će same odraditi njihov posao - otkrile su u intervjuu za Eurosong.hr.

Eurosong se ove godine odvija 18.,19. i 22. svibnja kada ćemo imati priliku uživo pratiti i njihovu i Albininu pjesmu.

Najčitaniji članci