Obavijesti

Show

Komentari 147

Vidojev otac o Nikolini: Nije se ni ohladio, a ona traži novac; Pišek: Sram me umjesto njega!

Vidojev otac o Nikolini: Nije se ni ohladio, a ona traži novac; Pišek: Sram me umjesto njega!
6

Miša Grof tvrdi Nikolina upravljala novcem i dok je Vidoje bio živ jer joj je novac slao na račune u Hrvatskoj, te da je Vidoje uzdržavao cijelu njezinu obitelj. Bivša voditeljica optužbe je proglasila 'sramotnima'

VIDEO

Otac pokojnog povjesničara umjetnosti Vidoja Ristovića, Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, u intervjuu za Republiku obrušio se na snahu Nikolinu Ristović ex Pišek (46). Izjavio je kako je nakon smrti njegova sina tražila samo novac, a bivša voditeljica njegove je izjave prozvala 'sramotnima'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

vidoje ristović 00:46

- Nikolina je jedna bolesna žena. Ta žena je ponovo došla u Beograd samo zbog novca. Došla je završiti kuću, nije ona došla da da spomen 40 dana mom sinu. Bitno joj je bilo samo da se kuća na kojoj su radili završi. Pričala je da bi Vidoje samo to želio najviše na svetu. Pokušavao sam joj objasniti i rekao: 'Nikolina, sin mi se nije ohladio, službena obdukcija nije stigla, a ti bi novac za kuću! Ta kuća za koju si ti inzistirala da se završi, ona ga je ubila.' Ona traži spise u kojima je vodio evidenciju. Hoće imati uvid u sve. Bitno je samo da se troši, kakve veze ima što je Vidoje umro. Prva Vidojeva supruga Lana je čarolija od žene. Dolazi me obići, a Nikolina je samo vuče za rukav da joj pravi društvo. Što drugo da radi ovdje kad dođe u Beograd - izjavio je Miša Grof.

storyeditor/2022-05-12/sahrana-vidoje-foto-telegraf-nikola-tomic__3_.jpg

Dodao je i kako je Nikolina upravljala novcem i dok je Vidoje bio živ jer joj je novac slao na račune u Hrvatskoj, te da je Vidoje uzdržavao cijelu njezinu obitelj.

- Vidoje je Nikolini sav novac preko banke prebacivao na račune. Ona je njime raspolagala, trošila je koliko je htjela. Van pameti je u ovo nevrijeme zidati tolike kuće i ulagati u stotine kvadrata. Sinu sam i ja davao novac, ali nisam računao na to da ona sve troši bez granica. Oni grade dvorac, pokojni Tuđman nije imao toliku kuću - rekao je Grof, te dodaje kako ima izvode iz banke koji potvrđuju spomenute transakcije. Riječ je, kaže, o velikim svotama.

- Imam i sve faze radova te kuće koju su gradili. Samo dnevni boravak ima 200 kvadrata, tu su teretane, bazeni i čuda. Zamislite kad je Vidoje kupovao auto njoj i njenom rođenom bratu, koji ništa ne radi! On je najveći neradnik, moj sin je izdržavao cijelu njenu familiju! Znajte da sam ja umro onog dana kada je preminuo moj sin - kaže Viktor, te dodaje kako će pod svako cijenu sačuvati Vidojevu kolekciju umjetnina.

storyeditor/2022-05-10/PXL_240516_13063740.jpg

- To što Nikolina misli da može da rasproda kolekciju mog pokojnog sina, tu se grdno prevarila. Moj otac je bio isto kolekcionar i ja sam to radio cijelog života, pa Vidoje, a sad se ona pravi pametna i hoće da rasipa sve. Evo da otkrijem, cijela kolekcija mog sina će ići ili u Povijesni muzej ili u Muzej primijenjene umjetnosti - otkrio je Miša Grof.

Također, izjavio je kako je njegovoj unuci Uni pregled kod privatnog liječnika u Beogradu omogućila Vidojeva prva supruga Lana.

-  Uputila ju je na kliniku, sve je pronašla i zakazala. Meni nije jasno kako je Nikolina dijete iz Zagreba dovela s povrijeđenom nogom. Čemu to, to je van svake pameti! - rekao je Grof. Na kraju je zaključio da iako ne želi dijeliti novac s Nikolinom, osigurati svoje dvije unuke.

storyeditor/2022-05-12/sahrana-vidoje-foto-telegraf-nikola-tomic__1_.jpg

- Njoj, kao supruzi, dio od kuće može ići, za koji je opet Vidoje dao novac. Nikolina može dobiti samo dobar savjet od mene i da zadrži kćerke. Za ostalo se može samo nadati.

'Nikolina Pišek je nakon smrti muža sve lošije, prodat će nekretnine i seli u inozemstvo'
'Nikolina Pišek je nakon smrti muža sve lošije, prodat će nekretnine i seli u inozemstvo'

Nikolina se o Mišinim optužbama oglasila u izjavi za srpski Informer.

- Ne bih se željela spuštati na njegov nivo. To nije moj diskurs. Naprosto se sramim umjesto njega. Žao mi je što ni u ovim trenucima ne poštuje dostojanstvo obitelji i svog pokojnog sina, pa ni sebe samoga. Od njega ne očekujem ništa osim da se ispoštuje zakon koji je vrlo jasan - rekla je Pišek.

Beograd: Posljednji ispraćaj Vidoja Ristovića, supruga Nikoline Pišek
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 147
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao