Show

Komentari 30

Vijoleta iz 'Života na vagi' ima novog dečka: 'Granicu od 80 kg više neću prijeći, jako pazim'

Vijoleta iz 'Života na vagi' ima novog dečka: 'Granicu od 80 kg više neću prijeći, jako pazim'

Ona je nastupala u protekloj sezoni showa 'Život na vagi', a prošlog vikenda susrela se ponovno s ostalim natjecateljima te je ispričala da su joj trnci prošli kada je ušla u Staru Kapelu gdje su vježbali

-Imam nekoga s kim se družim, s kim mi je lijepo, ne tlačimo jedno drugo. Za sad je sve OK, a što će biti dalje, ne znam. Ali ne mogu reći da mi nje lijepo, uživam uglavnom u svemu. Dečko se zove Željko - otkrila je Vijoleta Taleski u razgovoru za RTL.hr.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, ona je bila jedna od natjecateljica protekle sezone showa 'Život na vagi', a otkrila je da je i dalje u dobroj formi te da se zaljubila.

U showu je stekla brojna prijateljstva, ali dodaje da se najbolje sprijateljila s Petrom.

- Obavezno se vidimo dva puta mjesečno, a komuniciramo svakodnevno. Maricu viđam isto, dođe kod mene u lokal, a i ja sam bila kod nje. Sa Zdravkom se također čujem - priča ona.

Prošlog vikenda susrela se s ekipom u Staroj Kapeli, na mjestu gdje je ostvarila svoje snove, gdje je smršavila.

- Najviše sam se radovala Maji i Edi, a njemu pogotovo jer sam njegov fan, ali i svim ljudima. Kada sam ušla u Kapelu, trnci su me prošli - iskreno će Vijoleta.

I dalje pazi na kilograme te dodaje da zasigurno više nikad neće prijeći 80 kilograma. Za kraj je otkrila da ima i dečka Željka.

- U godinu dana se moj život jako promijenio, ja sam drugačija, puno sam mirnija i staloženija, osjećam se dobro! Puna sam samopouzdanja, velika promjena  - ispričala je Vijoleta.

 

 

Najčitaniji članci