Obavijesti

Show

Komentari 12

Violončeliste Šulića i Hausera Elton vodi u Australiju i SAD

Violončeliste Šulića i Hausera Elton vodi u Australiju i SAD
4

Prošli tjedan su počeli europsku turneju s Eltonom Johnom. Njihov singl objavio je na službenoj internetskoj stranici i pozvao ih je na turneju u Las Vegas i Australiju

VIDEO

Na probama smo se sprijateljili s Eltonom i bendom. Najavio nas je na pozornici, a obožavatelji su nas dočekali pljeskom i ovacijama, rekli su Luka Šulić (23) i Stjepan Hauser (24).

Violončelisti su prošli tjedan počeli europsku turneju s Eltonom Johnom (64). Glazbenik je njihov novi singl 'Welcome To The Jungle' objavio na službenoj internetskoj stranici. Luku i Stjepana pozvao je na turneju u Las Vegas i Australiju.

- Najluđe mjesto gdje smo svirali je najviša svjetska zgrada Burj Khalifa u Dubaiju. Gosti su tražili da izvedemo tradicionalnu arapsku pjesmu - kaže Luka.

Stjepana, koji obožava prirodu, oduševili su Novi Zeland i Južnoafrička Republika. Životni san im je donijeti prvi Grammy u Hrvatsku i napuniti londonski stadion Wembley.

- Želimo imati rokerski bend. Gitaru bi svirao Angus Young iz AC/DC-ja, Flea iz Red Hot Chilli Peppersa bio bi odličan basist, a na bubnjevima nam treba netko lud i otkačen. Još razmišljamo tko bi to mogao biti - smiju se dečki.

Neugodne trenutke na pozornici uvijek pretvore u zafrkanciju.

- Zna mi puknuti žica ili mi violončelo padne na pod, ali samo se nasmijem i nastavim svirati kao da ništa nije bilo - kaže Stjepan.

Za skupe drvene instrumente uvijek kupuju posebnu avionsku kartu. Za hobije imaju sve manje vremena.

- Trenirao sam vaterpolo i volim paragliding - kaže Luka.

Ima djevojku, a Stjepan je nedavno prekinuo s japanskom pijanisticom Yoko Misumi.

Elton John nije umišljen nego ugodan

Otkrio nas je na YouTubeu. Zvao je dekana londonske Kraljevske akademije gdje studiram i tražio moj broj. Dekan mi je samo rekao: ‘Za 15 minuta nazvat će Elton’. Bio sam nervozan, ali brzo sam se opustio jer je razgovor bio ugodan. Elton je jako simpatičan i pristupačan, prisjetio se Luka upoznavanja s pjevačem. Isti dan dečki su dogovorili turneju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao