Obavijesti

Show

Komentari 31

Više sreće drugi put: Houdek nije dobio vizu za V. Britaniju

Više sreće drugi put: Houdek nije dobio vizu za V. Britaniju
4

Pjevač se prošli tjedan čuo s producenticom 'X Factora' koja je rekla da će pričekati da riješi svoj problem s vizom, no pjevač misli da će samo na tome i ostati

VIDEO

Izgleda da je birokracija ipak zapečatila daljnji proboj Jacquesa Houdeka (30) u britanskoj inačici 'X Factora'. Gostujući u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju, Jacques je izjavio da još nije dobio vizu. 

- Iz britanskog veleposlanstva rekli su da su vidjeli u medijima što se događa i da sve prate, ali na žalost ne mogu pomoći, jer je posao s njihove strane odrađen. Otišlo je na procjenu u Veliku Britaniju, na vijeće umjetnosti, koje mora dati svoj 'amen'. Nadao sam se da će to biti danas, ali još se ništa nije dogodilo - rekao je Jacques kazavši da mu u svemu pomaže to što je u posljednje vrijeme zaokupljen pripremama oko koncerta u zagrebačkom klubu Mansion, 29. rujna, pa mora misliti i na druge stvari.

Iako je početkom tjedna u Daily Mailu objavljena lista 32 natjecatelja koji nastavljaju dalje, bez Jacquesova imena u konkurenciji, u produkciji ga još nisu otpisali. 

- Čuo sam se prošli tjedan s producenticom showa, koja je rekla da  ju zovem čim dobijem vizu. No mislim da će na tome i ostati, jer nitko mene neće čekati. Toliko im se svidio nisam. Bit će to propuštena prilika zbog birokracije. Ipak vjerujem da se sve u životu događa s razlogom. Bilo bi mi lakše da su me odbili za vizu pa bih rekao doviđenja, ovako je sve u zraku - priznaje Jacques.

To što se pojavio u traileru nove sezone pokazuje da je ekipa 'X Factora' očito od hrvatskog pjevača imala velika očekivanja.

- Bili su mi spremni pomoći, još polovicom srpnja kad se pojavio problem vize, za koju nisam znao da trebam imati. U tom krugu su mi progledali kroz prste. Već sam tada trebao imati riješen status. Pustili su me dalje, uz moje obećanje da ću to riješiti, ali još nisam uspio. U kontaktu su sa mnom kroz cijeli ovaj period. Čekali su me svo vrijeme, ali bojim se da je gotovo - rekao je Jacques. 

Priča 'X Factora' mogla bi se nastaviti dogodine

- Već su me pozvali da sljedeće godine nastavim put tu gdje sam stao. Da ne moram prolaziti sve ispočetka. Nikad se ne zna što će se dogoditi u godinu dana, ali ako počnem nešto, volim to i završiti. Kad ostane u zraku i nedorečeno, to je za mene najgora opcija. Bolji bi mi bio poraz, ali da znam do kud sam došao - kaže Jacques koji će u četvrtak istrčati na pozornicu Mansiona. Svoj zagrebački koncert, prvi nakon tri godine, otvorit će kaže aktualnim singlom 'Srećom imam tebe'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...