Obavijesti

Show

Komentari 13

Vita se u Big Brother kući udebljala deset kilograma

Vita se u Big Brother kući udebljala deset kilograma
6

Vita Pavić(19), nakon što je napustila Big Brother kuću, tvrdi da Krešu nije ručno zadovoljila. Veliki joj je kompliment što je izabrana za Miss BB-a

VIDEO

Bila sam jako ljuta kada sam vidjela filmiće u kojima se Krešo hvalio što je sa mnom radio. Pukla sam zbog toga muškog preseravanja, rekla je Vita Pavić (19) na partyju u zagrebačkom Saloonu. BB kuću napustila je nakon tri mjeseca. Čitatelji 24sata izabrali su je za Miss. Kaže da joj je to veliki kompliment.
- Nabacila sam 10 kila viška. Sad to moram izgubiti - rekla je. Vita je Kreši, koji se cijeloj kući pohvalio da ga je ručno zadovoljila, na kraju sve oprostila. Vita tvrdi da ne zna je li bilo seksa u kući.
- Nije mi svejedno što su moje fotografije u toplesu izašle u javnost, ali mislim da se mnogo žena kupa u toplesu - kaže Vita. Dodala je da je film “Ja sam prava sponzoruša” njezina zezancija, koja je trebala ostati privatna.
Nije očekivala, kaže, da će završiti na internetu.
- Bez veze sam to snimila. U pet sekundi sam to smislila i rekla: 'Ajmo se sprdati!’. Taj novac je bio prijateljev i njime je išao kupiti auto - objasnila je bivša kraljica Vitanije.
U Saloonu je nije dočekao tajanstveni Zvone, o kojem je Vita toliko pričala u kući i s kojim ima “kompliciran odnos”.

ZBOG TRAČANJA BOJALA SE SUSRETA S MIRELOM
Istina je da me bilo strah susreta s Mirelom jer sam se petljala gdje mi nije mjesto. Krivo mi je, ali na greškama se uči, kaže Vita.
- Čula sam da se Vita boji moje reakcije pa sam joj došla pokazati da se ne mora ničeg bojati - rekla je bivša stanarka Mirela.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...