Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
20 komentara

Vitasović priznaje: 'Nikad se ne pripremam za svoje koncerte'

Godine iskustva naučile su ga da ne treba raditi šablonski pa se Alen ni za nadolazeću Ča-val feštu u Zagrebu nikako ne priprema. Tvrdi kako je ionako samo važno vidjeti kako publika 'diše' jednom kad koncert počne

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
20 komentara

Dvodnevna Ča-val fešta sprema se 11. i 12. listopada u zagrebačkom klubu Boogaloo, a istarsku feštu u Zagrebu predvodit će Dražen Turina Šajeta (47), Gustafi, Livio Morosin (56) te, naravno, neizbježni Alen Vitasović (51). 

- Očekujem spektakl. U Zagrebu nastupam sa svojim istarskim prijateljima i kolegama i uvijek napravim show. U metropoli živi puno naših studenata, ali mene vole i purgeri. Uvijek napunim dvoranu - najavljuje nam koncertni vikend Alen. 

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

O njegovim nastupima posljednjih godina prepričavaju se kojekakve anegdote, pojavljuju video snimke, ali jedno je sigurno. Vitasović ima svoju publiku, a čak i kad ga glas ne sluša najbolje ili na trenutak zaboravi tekst, Alenovi obožavatelji spremno uskaču. 

NA DORU JA NE GREN Vitasović: Dora je namještena, neću sudjelovati u toj sramoti

- Ljudi prepoznaju emociju, da mi sve to znači. Nekada davno, kao mlađi, spremao sam s bendom setliste, ali sam ubrzo odustao od toga. Ne pripremam se za svirke više uopće. Mi se u garderobi dogovorimo s čim ćemo otvoriti, a poslije ionako treba pratiti publiku. Sve je improvizacija, ja bacim neku foru. Nekad mi to uspije, nekad ne uspije, ali puno češće mi takav pristup prođe - iskreno će Alen, koji voli eksperimentirati, a grozi se šablona. 

Foto: David Ivić

U tom duhu, listopadski vikend sa sobom donosi još jednu osebujnu feštu, koju poklonici istarskog slavuja i njegovih kolega jedva čekaju čuti i vidjeti. 

Naši partneri pišu
Message