Obavijesti

Show

Komentari 0

Vitezovi žele pobjedu kako bi mogli kupiti kombi za udrugu

Vitezovi žele pobjedu kako bi mogli kupiti kombi za udrugu
8

Želimo popularizirati viteške udruge i motivirati ljude, a osobito djecu, da se počnu baviti streličarstvom, kojim se razvijaju koncentracija, disanje i samokontrola, rekao je Enio

VIDEO

Ekipa iz udruge Viteški red sv. Nikole u showu 'Supertalent' oživit će dio renesansne povijesti.

- Želimo popularizirati viteške udruge i motivirati ljude, a osobito djecu, da se počnu baviti streličarstvom, kojim se razvijaju koncentracija, disanje i samokontrola - rekao je Enio i dodao da očekuju pobjedu kako bi kupili kombi koji im je neophodan za udrugu.

supertalent

Druga po redu javna audicija Supertalenta proteklog vikenda okupila je mnoge izvanredne talente. I ovoga puta pred žiri su stali brojni sjajni natjecatelji te se predstavili pjevanjem, plesanjem, raznim akrobacijama, a žiri je još odlučivao o prolasku karatista, iluzionista kao i o kandidata s nekim sasvim neuobičajenim talentima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jedan od njih je zasigurno i Muhamed Kahrimanović, umjetničkim imenom Mr. Hammerhand, koji je već u prvim trenucima svog nastupa ostavio žiri u čudu.

Stupivši na pozornicu i opisavši svoj talent kao lakoću lomljenja predmeta rukom, žiriju nije bilo potpuno jasno što će to izvesti, a nakon što je rukom prerezao staklenu bocu, pa potom i ciglu, žiri se složio, a Martina mu poručila:

- Vi ste rođeni showman!

Muhamed, koji inače drži 12 Guinnessovih rekorda, svojim nastupom odlučio je dodatno zabaviti žiri pa je tako svakome od članova žirija dodijelio ulogu u pojedinom segmentu nastupa. Prva se na pozornicu popela Martina te je asistirala tijekom razbijanja cigle, a najoduševljeniji bio je Janko koji je bejzbolskom palicom umjesto pune limenke razbio betonsku ploču, dok je Muhamed u rekordnom vremenu nekoliko limenki razbio golom rukom.

- Ovo apsolutno u životu nisam vidjela! Taj uragan energije, pa jel' vidite pozornicu kako izgleda? Ja da sam najbjesnija to ne bih napravila - oduševljena je bila Martina.

Sudeći po drugoj audiciji, gledatelje Nove TV svakako čeka pravi spektakl u najpopularnijem talent showu u svijetu, Supertalentu, a već idućeg vikenda žiri popularnog talent showa očekuju novi talenti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...