Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Vjekoslav Šutej: Vratit ću se u Hrvatsku u travnju

Maestro je optimističan nakon transplantacije koštane srži. Liječnici su mu rekli da je na putu oporavka budući da mu rastu leukociti i neutrociti

B.Šćitar
Foto: B.Šćitar
1 komentara

Vjekoslav Šutej (57) je prije nekoliko tjedana bio na transplantaciji koštane srži. Izgleda da je njegovo tijelo dobro reagiralo na operaciju budući da je najavio povratak u Hrvatsku već u travnju.
- Ne volim reći hop prije nego skočim, ali rekli su mi kako bi sada sve trebalo biti dobro - izjavio je Šutej za Večernji list. Maestro je savladao medicinsku terminologiju budući da je pročitao mnogo knjiga o akutnoj leukemiji. Otkriva kako su mu leukociti došli na četiri tisuće, a bili su manji od tisuću, dok mu se broj neutrocita mu se kreće oko tri tisuće što je normalno. Uskoro ga očekuje prva biopsija nakon operacije, a Šuteja ne napušta optimizam.
- Govorili su mi da je najvažniji mozak. Da se ne smijem pustiti. Nisam se predao. Mozgom se utječe na bolesti za koje smo mislili da ne možemo utjecati - otkriva maestro. Podršku mu u Seattleu pružaju supruga Ivana (32), kći Ema (5) i sin Nikša (2).

Naši partneri pišu
Message