Obavijesti

Show

Komentari 12

Vjekoslava: Kuća nam nekad izgleda poput glazbene škole

Vjekoslava: Kuća nam nekad izgleda poput glazbene škole
4

SVESTRANA Vjekoslava je nedavno izdala knjigu za tinejdžere, 
a ovih dana završila je roman. Uz to Tončiju pomaže 
u pisanju pjesama, a sinu ‘uskače’ s tekstovima

VIDEO

Ovo je moja sedma knjiga, a radnja se odvija na otoku Hvaru, odakle su preci mog supruga. To je priča o tri generacije žena, njihovim tajnama i neuništivoj ljubavi, rekla nam je Vjekoslava (42), supruga glazbenika Tončija Huljića (49). Govoreći o romanu za odrasle “Gen anđela”, koji je počela pisati prije dvije godine, osvrnula se na suradnju sa suprugom, koji joj je najiskreniji kritičar.

- Roman sam napisala sama jer sam željela da on bude preslika mojih vizija. No tu i tamo bih Tončiju pročitala neki dio iz knjige i pitala ga za savjet - kaže Vjekoslava, koja piše od 23. godine. Osim zbirke ljubavne poezije, objavila je i knjigu bajki te četiri romana za djecu. Pišući najbolje izražava emocije te joj je to svojevrsna terapija za dušu.

Sa suprugom Vjekoslava dane provodi sjedeći za klavirom i piše tekstove dok on svira. Pomaže i sinu Ivanu (23), koji priprema tekstove i glazbu za svoj novi bend. Sestra Hana (20) želi mu biti kompozitorica.

- Kuća nam ponekad izgleda kao glazbena škola. Prepuna je instrumenata, a svi smo u atmosferi stvaranja - govori Vjekoslava, koju mnogi nazivaju kraljicom lakih tekstova jer piše za Jelenu Rozgu i ostale izvođače zabavne glazbe. Na te priče se ne obazire. Privatno sluša Balaševića i Oasis te suprugov novi bend. Iako su se na sceni pojavili kao “Tonči Huljić&Madre Badessa ft. Petar Grašo i Goran Bregović”, preimenovat će ga u “Tonči Huljić i orkestar” jer ih ljudi, kaže, često ne mogu do kraja izgovoriti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Vjekoslava je kao pravi član mog benda jer mi ona pomaže u pisanju tekstova. Ponekad mi se čini da je to najkrvaviji posao jer riječi istražuje u ‘Ričniku velovareškog Splita’ pa ih zatim plete kroz priču i glazbu u pjesmi - kaže Huljić, koji će s prijateljem Petrom Grašom (35) napraviti englesko-talijansku obradu pjesama “Robija” i “Ginem” te se s njima pokušati probiti na inozemno tržište.

- Vjeka, djeca i ja živimo naše živote, borimo se i ne možemo se požaliti. Nadam se da će uvijek biti ovako dobro - rekao je Tonči.    

Sin ivan nastupa s Magazinom    

Ivan Huljić je s 18 godina napisao prvu pjesmu za Magazin. Sad u bendu svira klavijature    

‘Godi nam što nas ljudi hvale’    

Tonči se nada da će njegov bend u kojem pjeva Petar Grašo biti popularan u inozemstvu    

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden