Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
33 komentara

Vjekoslava: 'Tonči drži cijeli svijet da ne padne na mene'

Tonči napiše pjesmu koja u meni pobudi emociju i ja nastavljam s nekim stihom. Nekad se i namučim. Papir na kojem pišem je kaos, a iz tog se kaosa proizvedu dobri stihovi, rekla je Vjekoslava

Foto: Milan Sabic/PIXSELL
33 komentara

Uvijek se može više. S jedne strane mi je čast što sam među prvih deset najuspješnijih tekstopisaca, ali mi je s druge strane žao što nema više takvih žena. Kolegice su nam uspješne, rekla je spisateljica Vjekoslava Huljić (56) u zabavnom talk showu '5.com s Danielom'.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ovo nam je prvo zajedničko gostovanje u studiju - rekla je Vjekoslava za sebe i svog supruga i glazbenika Tončija Huljića (58) s kojim je gostovala u emisiji. Par zajedno živi i radi. 

- Svaka pjesma je nova borba i izazov. On napiše pjesmu koja u meni pobudi emociju i ja nastavljam s nekim stihom. Nekad se i namučim. Papir na kojem pišem je kaos, a iz tog se kaosa proizvedu dobri stihovi. Stihove pišem na papiru, nikad na računalu, jer su za mene to posebne emocije - ispričala je Vjekoslava.

Cesarica | Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Ljubavna priča s Tončijem uvelike joj je obilježila život. Poslovno, privatno, s Tončijem je pravi tim i čini veliku estradnu priču.

- Ja držim tri kantuna kuće, a on drži cijeli svijet da ne padne na mene - rekla je spisateljica.

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Vjekoslava i Tonči u braku su 33 godine, a upoznali su se još kao srednjoškolci. U braku su dobili sina Ivana (32) i kćerku Hanu (30). Kako je skladatelj nedavno istakao imao je sreće i vrlo malo pameti da se oženi, iako nije vjerovao da će se to ikada njemu dogoditi jer je, kako ističe, 'težak'.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Tonči je uspješan glazbenik i tekstopisac. Govori kako je godišnje znao pisati 100 do 120 pjesama, što je, tvrdi, bilo previše. Tako su on i supruga  napravili selekciju.

- Ja imam sve poremećaje koje čovjek treba imati kako bi bio uspješan - našalio se Huljić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message