Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
52 komentara

Vjenčanica Angeline Jolie bila je ukrašena dječjim crtežima

KAKO 'KLINCI' KAŽU Brad Pitt i njegova supruga potpuno su uključili svoje šestero djece u planiranje vjenčanja i samu ceremonijiu. Njihovo mišljenje bilo im je važno

HELLO!
Foto: HELLO!
52 komentara

Angelini Jolie (39) i Bradu Pittu (50) vjenčanje nije bilo samo 'njihov dan', već su u njega potpuno uključili i svoju djecu. Dizajner Angeine vjenčanice je Luigi Massi iz Versacea, ali pravi kreatori bila su njena djeca. Sprijeda je to jednostavna, svilena haljina, ali stražnji dio haljine i dugačaki veo ukrašeni su u potpunosti crtežima Jolie - Pitt djece. 

- Pričali smo s djecom o našem vjenčanju pa smo ih pitali kako ga oni zamišljaju, a njihove zamisli su presmiješne. Na neki način, oni će biti organizatori - rekla je glumica nedavno u u intervjuu za časopis Look.

Fotografije s vjenčanja objavili su časopisi Hello! i People. Sudbonosno 'da' Brad i Angelina jedno drugome rekli su u subotu u svom francuskom dvorcu Chateau Miraval u sklopu kojega se nalazi malena kapelica. Osim što su sudjelovali u kreaciji vjenčanice, djeca su bila i dio same ceremonije vjenčanja. Tako su Angie do oltara dopratili njeni najstariji sinovi, Pax (10) i Maddox (13). a Zahara (9) i Vivienne (6) bacale su latice cvijeća po kapelici dok su Shiloh (8) i Knox (6) nosili prstenje do oltara.

Koliko im je važno mišljenje njihove djece govori i činjenica da su novopečeni mladenci rekli kako se neće vjenčati dok se ne ozakone istospolni brakovi u svim državama SAD-a ili dok ih to ne budu tražila njihova djeca.

Naši partneri pišu
Message