Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
13 komentara

Vjenčanjem na brodu, Žera ipak uplovio u bračne vode

Pjevač Crvene jabuke oženio je Barbaru Mačelu iz Trpnja s poluotoka Peljašca. Vjenčali su se na brodu, a na ceremoniji bilo je oko 25 uzvanika

Miranda Cikotić
Foto: Miranda Cikotić
13 komentara

Sredinom prošle godine Dražen Žerić Žera (44) zaljubio se u dvadeset godina mlađu djevojku koja mu je odmah zarobila srce. Na brodu “Pravedan” u nedjelju u 14 sati vjenčao ih je matičar. Žera će uskoro postati tata i dobiti blizance. Nakon zakuske svatovi su se s broda preselili u restoran O-la-la u Stomorskoj gdje im je svirao bend. Na meniju su bile uglavnom mesne delikatese. Njegovi prijatelji kažu da je pronašao svoju srodnu dušu, zbog koje je u posljednjih nekoliko mjeseci skinuo deset kilograma. Priča se da je zbog djevojke spreman promijeniti poznatu jež-frizuru i čak se odreći nošenja “conversica”. Upoznali u Trpnju na poluotoku Pelješcu, gdje Žera ljetuje svake godine. Pjevač Crvene jabuke svake godine obavezno posjeti Šoltu, a posebno su mu draga mjesta Maslinica i Stomorska. On je dosad javno govorio samo o jednoj velikoj ljubavi - Lejli iz Sarajeva.

ŽERIN SUKOB SA STILISTIMA
Pjevač se nedavno “zakačio” s nekoliko hrvatskih stilista nazvavši ih homoseksualcima.
- Nikako ne želim da moja djeca gledaju homoseksualce i misle da je to nešto normalno, jer nije! Neka oni budu gay, ali u svoja četiri zida - rekao je Žera.
- Samo sam svojim kolegama želio poručiti da im je bolje da gledaju kako će pjevati nego što će obući - zaključio je.

Naši partneri pišu
Message