Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vlaho pao u nesvijest, Goran je prvi primio bebu u rađaonici

U naručje je novorođenče tako prvi primio razdragani Goran, koji je bio spreman nesebično se žrtvovati za majku svoje djece. Par će Gorana pitati da bude kum

Grgo Jelavić/Pixsell
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell

U stanu u zagrebačkom centru žive Tatjana Dragović (36), njezin dečko Vlaho Arbulić (24), a često tamo prespava i bivši muž Goran Ivanišević (41). S njima žive i Ivaniševićeva djeca Amber Maria (11) i Emanule (7), a uskoro će im se pridružiti i tek rođena djevojčica Luce.

Kako Goran često putuje s Marinom Čilićem, kojeg trenira, Tatjani i Vlahi nije problem da u stanu od dvjestotinjak četvornih metara s njima u obiteljskoj atmosferi uživa i njezin bivši muž. Na porodu u zagrebačkoj privatnoj poliklinici Podobnik bili su bivši tenisač, ali i otac djeteta, maneken i student elektrotehnike i računarstva.

Tatjana je rodila carskim rezom, dva tjedna prije termina, a od sreće i uzbuđenja, kažu nam prijatelji, Vlaho je pao u nesvijest.

U naručje je novorođenče tako prvi primio razdragani Goran, koji je bio spreman nesebično se žrtvovati za majku svoje djece. Kako se svi odlično slažu, dodaju bliski prijatelji, par je odlučio Ivaniševića pitati da bude krsni kum njihovu prvom djetetu. Bivša manekenka i njezin dečko već su uredili dječju sobu i pripremili dječji krevet za curicu.

- Sve je postalo nevažno i prolazno kad se pojavila mala Luce, Božje stvorenje koje držim u rukama. Tako mala, a tako jaka svjetlost - rekao je sretni tata prijateljima. Rođenje djevojčice slavi se i u Ćilipima gdje živi Vlahina obitelj.

- Kad me nazvao moj Vlaho, nije mogao govoriti od uzbuđenja. Ja sam sretna kad je i moj sin sretan - rekla nam je Arbulićeva majka.

Djevojčica je dobila ime po Vlahinoj baki. Njegova mama dodala je da je svi zovu i čestitaju joj jer je dobila još jedno unuče.

Nekoliko dana prije porođaja Tatjanu su s Goranom vidjeli u središtu grada. Zajedno su s kćeri Amber išli kupiti tenisice, a trudnica je stalno sa smiješkom pogledavala u mobitel vjerojatno se dopisujući s dečkom. Vlahi nije smetalo ni kad su bivši supružnici zajedno bili u Parizu gdje su pratili Roland Garros. Fotografirali su se pred znamenitostima.

Naši partneri pišu
Message