Show

Komentari 1

Vlasnik Saloona Maro Srezović stigao je u rodilište po kćerkicu

Vlasnik Saloona Maro Srezović stigao je  u rodilište po kćerkicu

Sretni roditelji su vjenčanje, još prije globalne pandemije korona virusa, planirali za rujan, no zbog novonastalih okolnosti ne znaju još kad će se ono zaista dogoditi

Zagrebački poduzetnik i vlasnik kluba Saloon, Maro Srezović (41), nedavno je postao otac. On i njegova dugogodišnja partnerica Ana Kramarić dobili su djevojčicu kojoj su dali neobično ime, a mama i kći su sada izašle iz rodilišta.

- Sretni i zahvalni idemo doma s MARANI... Veliko hvala svim divnim ljudima bolnice Sv. Duh - napisao je Maro u opis fotografije na kojoj obitelj sretno pozira.

Zatim je objasnio kako su došli na ideju neobičnog imena.

- O imenu... Vozimo se mi iz bolnice s pregleda i saznali smo da je curica i kažem ja: 'Nek se dijete zove kao ja u ženskoj verziji - MARA', a Ana kaže: 'Meni je lijepo ANI'. I ja kažem: 'Neka bude MARANI'. Jedinstven spoj imena tate i mame - objasnio je na društvenim mrežama.

Inače, sretni roditelji su vjenčanje, još prije globalne pandemije korona virusa, planirali za rujan, no zbog novonastalih okolnosti ne znaju još kad će se ono zaista dogoditi. 

Najčitaniji članci