Obavijesti

Show

Komentari 42

Vlatka: Ludo sam se zaljubila u krivog, a moje veze donijele su mi neuspjeh u glazbenoj karijeri

Vlatka: Ludo sam se zaljubila u krivog, a moje veze donijele su mi neuspjeh u glazbenoj karijeri
10

Pokos je svojim pratiteljima ispričala kako ju je ljubav 'koštala' uspjeha, a objavu je u međuvremenu obrisala. Nije otkrila na koga je točno mislila u objavi, a javnosti je poznato nekoliko njezin veza

VIDEO

Već dugo znam da ljubav nije maltretiranje i ucjenjivanje, već bezuvjetna podrška od partnera, u svakom pogledu. Već dugo živim sama, i kad pogledam unatrag, kamo sreće da sam to odabrala još u dvadesetima, napisala je Vlatka Pokos (52) ispod objave na društvenoj mreži.

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlatka Pokos (@vlatkapokos)

Nije rijetko da sa svojim pratiteljima podjeli trenutke iz privatnog života, a u posljednje joj je vrijeme Instagram postao poput dnevnika u koje upisuje crtice iz svoga života. Na posljednjoj takvoj objavi, Pokos se osvrnula na njezinu pjesmu 'Ne tražim ništa' te na vrijeme u kojemu je nastala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
storyeditor/2022-11-28/PXL_111222_60__1_.jpg

U emotivnoj objavi Pokos se dotaknula i svoga ljubavnog života.

- Ovu pjesmu snimila sam 1995. godine na pragu moje vrlo uspješne karijere. Nažalost, u to vrijeme mislila sam da je ljubav najvažnija stvar u životu; točnije, nisam razumjela da prava ljubav podrazumijeva podršku u svakom smislu. Ludo sam se zaljubila u krivog čovjeka i pristala na razne 'kompromise' koji su, malo po malo, ugasili moje snove i zaustavili me na mom fantastičnom glazbenom putu - započela je.

- Već dugo znam da ljubav nije maltretiranje i ucjenjivanje, već bezuvjetna podrška od partnera, u svakom pogledu. Već dugo živim sama, i kad pogledam unatrag, kamo sreće da sam to odabrala još u dvadesetima. Moje ljubavi, veze i brak donijele su mi nesreću, ružne etikete i neuspjeh u karijeri. Bez obzira na to, ja sam vječni borac i nikada se ne predajem. Samo se nadam da će mlađe žene i djevojke nešto naučiti iz moje priče - dodaje.

- Moj karijerni neuspjeh, dakako, ima veze s primitivizmom hrvatskog društva i iracionalnom mržnjom koju ispoljava prema meni već dugi niz godina. Zato ja svoju sreću tražim pod nekim drugim suncem. Nikada se neću odreći moje glazbe i mog talenta, i zahvaljujem svim onim ljudima koji me sve ove godine vole i podržavaju - zaključila je Pokos.

Zagreb: Velik dio dama crvenim tepihom prošetao je u crnim ili bijelim odjevnim kombinacijama

Objavu je u međuvremenu obrisala s Instagrama, a na koga je od svojih bivših ljubav mislila, nije otkrila. Nekoliko njezin ljubavnih veza poznato je javnosti.

Prva ljubav

Dok je kao dvadesetogodišnjakinja radila u butiku i istovremeno započinjala pjevačku karijeru, Vlatka je ljubila manekenka Antonia Da Silvu. S njim je u vezi bila pet godina. Živjeli su skupa u zagrebačkom stanu. To je, rekla je kasnije Pokos, bila ljubav na prvi pogled. 

Pokos podržala gradonačelnika Pule: 'Pjevanje o ku*vama i drogi me smeta, to je prostački'
Pokos podržala gradonačelnika Pule: 'Pjevanje o ku*vama i drogi me smeta, to je prostački'

Ljubav života

Nakon Antonia, Pokos je sedam godina bila u dugoj vezi sa zagrebačkim poduzetnikom Zlatkom Maletićem. Kasnije ga je u intervjuima nazivala 'najvećom ljubavi njezina života'. No i ta veza imala je dramatičan epilog. Maletić je Vlatku izbacio iz stana, a ona je njega tužila, tvrdeći da je zbog njega zapostavila pjevačku karijeru.

Pokušala je na sudu dokazati da su živjeli u izvanbračnoj zajednici kako bi ostvarila imovinska prava, no ništa od toga nije joj uspjelo. Poduzetnik je na sudu izjavio da je u vezi s Vlatkom istovremeno viđao i druge djevojke te je tvrdio da je u njen album iz 1998. uložio 65.000 njemačkih maraka. 

ARHIVA - 18.02.2005., inauguracija predsjednika Republike Hrvatske Stjepana Mesića

'Reality' razvod od Dikana

Vlatka se kasnije udala za 27 godina starijeg umirovljenog poduzetnika Josipa Radeljaka Dikana. Njihov brak, ali pogotovo njihov razvod, odigrao se pred očima javnosti. Vjenčali su se na idiličnoj pješčanoj plaži karipskog otočja Tursk&Caicos, a kasnije se Vlatka preselila u Dikanov stan na Cvjetnom trgu. Iako su se do tada predstavljali kao sretan i skladan par, 2007. godine Vlatka je prijavila supruga za obiteljsko nasilje.

Žestoko su se posvađali i Radeljak ju je izbacio iz stana. Idući se dan vratila po svoje stvari no i onda je izbila dramatična svađa u kojoj su jedan drugome uputili razne uvrijede. Dikan je u to vrijeme gostovao i u emisije 'Otvoreno' u kojoj je na pod bacio svoj vjenčani prsten. Vlatka je pak u 'Latinici' i drugim emisijama plakala i govorila da se osjeća kao da je u nekom ružnom snu. Kasnije je sve pikanterije njihova zajedničkog života prepričala i u svojoj knjizi 'Život u raju'. 

Tvrdila je da je Dikan dok je bio u krevetu s njom često spominjao pokojnu suprugu Enu Begović te da ju je jednom prilikom i udario nakon što mu je prigovorila zašto se slikao s Ivanom Banfić na Splitskom festivalu, dok je vezu s njom tada tajio. 

Vlatka Pokos se pohvalila idiličnom zimskom fotkom, a nosila je torbicu od 5500 eura
Vlatka Pokos se pohvalila idiličnom zimskom fotkom, a nosila je torbicu od 5500 eura

Kemija na plaži

Nakon propalog braka, Vlatka je ljubila osam godina mlađeg vlasnika paintball kluba, Zagrepčanina Željka Radolfija, bratića pjevača Davora. On joj je prišao kada ju je ugledao na plaži u mjestu Kačjak blizu Crikvenice.

Vlatka je odmah prijateljicama rekla da se 'možda zaljubila', a Željko je priznao da ga je voditeljica oborila s nogu svojom ljepotom. Iako je Radolfi rekao da se ne boji da će interes javnosti ugroziti njihovu vezu, romansa je trajala tek pola godine, a skupa su se bili preselili u zagrebački stan. 

Marijan Delija

Posljednja veza

Ljubila je Pokos i kanadskog Ličanina, inženjera rudarstva, Ivicu Biljana. U jesen 2015. godine Biljan je Vlatku Pokos (45) ostavio zbog njezine burne prošlosti za koju je doznao iz medija. Nakon prekida Vlatka mu je slala poruke u kojima predlaže da se pomire i kako nigdje neće naći takvu ženu kao što je ona. 

Njihovu vezu obilježili su brojni usponi i padovi jer su se stalno svađali i mirili.  U njihov odnos se uplela i, kako se Biljan povjerio prijateljima, Samantha Tajik (34), kanadska Miss Universe iranskog podrijetla, s kojom se Ivica povremeno viđa. 

Pokos je i posjećivala Biljana u Kanadi gdje se u konačnici i preselila, a tek se prošle godine vratila u Hrvatsku.

POGLEDAJTE VIDEO: MILICI TODOROVIĆ SE ZAGLAVILA ŠTIKLA NA BINI

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...