Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
29 komentara

Vlatka o pobačaju: Molim razumite, ne mogu o tome

Vlatka je u bolnicu došla u nedjelju, a nakon nekoliko sati puštena je kući. Nije željela ništa komentirati i zahvalila se na razumijevanju

Ivo Čagalj
Foto: Ivo Čagalj
29 komentara

U zagrebačkoj bolnici Sveti Duh Vlatka Pokos pojavila se prošlu nedjelju. Zaprimili su je na ginekološkom odjelu, nakon čega je ostala nekoliko sati na odjelu za intenzivnu njegu. Prema nekim informacijama, Vlatka Pokos izgubila je dijete koje je začela sa 29-godišnjim Željkom Radolfijem.
On je isti dan došao pred nju u bolnicu, ali na novinarska pitanja nije želio odgovarati. Nećak glazbenika Davora Radolfija s osam godina starijom Vlatkom u vezi je od ljetos. Početkom jeseni Vlatka se preselila u njegov stan u Preradovićevoj ulici u središtu grada. Uz mlađeg muškarca željela je zaboraviti na bračni brodolom i sve nevolje koje su je pratile proteklih mjeseci nakon što se razišla sa 31 godinu starijim suprugom Josipom Radeljakom. Vlatka nije tajila da je oduvijek željela vlastito dijete. Htjela ga je imati i u braku s Radeljakom, a zašto joj se ta želja nije ostvarila, objasnila je u jednom razgovoru za novine: “Bojao se da ću biološko dijete voljeti više od Lane”. U međuvremenu, Vlatka je često isticala da, otkako je otišla iz Radeljakova stana, jedino joj silno nedostaje mala pokćerka Lana. Tugu zbog zabrane viđanja s djevojčicom kojoj je zamijenila pokojnu majku pokušala je vjerojatno odagnati rađanjem vlastita djeteta, ali joj je sreća još jednom okrenula leđa. 

Naši partneri pišu
Message