Obavijesti

Show

Komentari 19

Vlatka Pokos: Iako sam sama, jača sam nego ikad

Vlatka Pokos: Iako sam sama, jača sam nego ikad
6

Vlatka Pokos (37) nedavno je prekinula vezu sa Željkom Radolfijem. Kći Josipa Radeljaka, Lana (8), Vlatkina je najveća ljubav, ali i neizlječiva bol

VIDEO

Ponekad mislim da je prokletstvo lijepih žena to što me ljudi gledaju kroz prizmu mojeg izgleda. Zato cijeli život doživljavam omalovažavanje kad je u pitanju moje pjevanje, iako sam dokazala da znam pjevati, ispričala je Vlatka Pokos (37) tjedniku Extra. Nakon mučnog razvoda od Josipa Radeljaka (66), Vlatka kaže da se osjeća jačom nego ikad.
- Što te ne ubije, to te ojača. U životnoj sam fazi kad najviše volim biti sama. Ne bih htjela zvučati egoistično, ali prvi put doista mislim samo na sebe. Nepovratno sam se promijenila. Dobro ću razmisliti prije nego se nekome opet otvorim i pokažem mu svoje osjećaje - govori voditeljica i pjevačica. Dodaje da nije istinski sretna zbog situacije koju je nemoguće preboljeti. Lana je, kaže, njena najveća ljubav u životu. I u najsretnijim trenucima Vlatka kaže da osjeća neizlječivu bol zbog toga što ne viđa Lanu. Otkako se razvela od Dikana, njegovu je kćer vidjela samo jedanput, i to na svoju inicijativu.
- Željela bih da se jednog dana normalizira moj odnos s Dikanom kako bih mogla viđati Lanu - rekla je V. Pokos. Sa Željkom Radolfijem nedavno je prekinula vezu nakon šest mjeseci ljubavi.
- Sa Željkom se sve dogodilo prebrzo i prerano. Odluka o prekidu bila je zajednička. On je najdivniji muškarac na svijetu, ali problem je u meni. Jako sam mu zahvalna jer je bio uz mene u najtežim trenucima - zaključila je Vlatka.

VLATKA I ŽELJKO JOŠ ŽIVE ZAJEDNO
Naša situacija je komplicirana. Zajedno smo, a nismo. Živimo u istom stanu, ali dogovorili smo se da ćemo malo prekinuti da vidimo kako će nam biti, rekao je Željko Radolfi (29) o vezi s Vlatkom. Opovrgnuo je da vara Vlatku s crnkom s kojom su ga novinari prije mjesec dana vidjeli na ručku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...