Show

Komentari 24

Vlatka Pokos podržala stranku Možemo! i razljutila pratitelje: 'Što imaš s nama? U Kanadi si'

Vlatka Pokos podržala stranku Možemo! i razljutila pratitelje: 'Što imaš s nama? U Kanadi si'

Pokos je nedavno za medije otkrila razlog svog odlaska u Kanadu te misli li se vratiti natrag u domovinu. Uz to, priznala je i da su je maltretirali bivši muž i hrvatsko društvo

Bivša pjevačica i voditeljica, Vlatka Pokos (51), podržala je preko Instagrama stranku Možemo! i čestitala Tomislavu Tomaševiću i Ivici Puljku na osvojenim mandatima.

Naime, Vlatka je prije gotovo pet godina napustila Hrvatsku i preselila u Kanadu, ali izgleda kako pomno prati događanja u državi. 

POGLEDAJTE VIDEO 

- Prekrasan dan. Ima nade - napisala je uz fotke na kojima pozira u elegantnom izdanju. 

Pratitelji bivše voditeljice uputili su joj brojne komplimente na račun izgleda no, jednom od njih nije se svidjelo to što se Pokos  dotakla teme lokalnih izbora u Hrvatskoj. 

- Oprosti, Vlatka, ali što ti imaš s nama? U Kanadi si. Ne trebaš se tu vraćati, jer tu je loše...Nikako za tvoj profinjen ukus - napisao joj je pratitelj, a ona mu je odgovorila: 

- Ja sam u Kanadi, da. To ne znači da sam prestala voljeti svoju domovinu i sve ono dobro u njoj. Sretna sam zbog pozitivnih promjena! I bilo bi lijepo riješiti se upravo ovakvog mentaliteta.

- Ja sam možda naivna, ali vjerujem u promjene. I znam da Hrvatska ima puno potencijala. Mogu Vam reći da nitko ne odlazi iz svoga doma iz hira. Neopisivo je teško u svakom pogledu. Ovakvi izborni rezultati u dva najveća grada su mi dali veliku nadu - dodala je Vlatka te riječima 'natjerala' pratitelja na ispriku. 

- Ovo nije bilo zlonamjerno i upućeno tebi, Vlatka, već rečeno u smislu da nema tu u Hrvatskoj baš promjena za boljitak. Možda na prvu ruku, a poslije opet sve isto. Možda sam se krivo izrazio, ali Hrvatska je poseljačena. Jako malo je finih ljudi i nemaš za čim žaliti. Ok je da voliš domovinu i svako ti dobro želim od srca. ispričavam se ako sam te uvrijedio krivo se izražavajući. Nije mi bila namjera - zaključio je. 

Podsjetimo, Pokos je nedavno za medije otkrila razlog svog odlaska u Kanadu te misli li se vratiti natrag u domovinu. Uz to, priznala je i da su je maltretirali bivši muž i hrvatsko društvo te da kći nije vidjela čak sedam godina. 

Najčitaniji članci