Obavijesti

Show

Komentari 50

Vlatka se pomlađuje i bore na licu pegla s kiselinom...

Vlatka se pomlađuje i bore na licu pegla s kiselinom...
7

Osim što redovito vježba i brine se za duševno zdravlje, Vlatka je odlučila ispeglati sitne bore. Kaže da se voli njegovati i mazati finim kremama

VIDEO

Uz ovo ide i mlađi frajer, našalila se Vlatka Pokos. Pjevačica je prošlog tjedna krenula na pomlađivanje lica hijaluronskom kiselinom. Četiri tretmana platit će 2000 kuna.
- Volim se njegovati i lijepo izgledati, ali nikad ne bih stavila botoks - istaknula je Vlatka, koja do sada nije imala niti jedan estetski zahvat. Nakon što je izravnala bore, pjevačica se opustila na stolu za masažu.
- Najviše volim masažu stopala jer nosim cipele s visokim potpeticama kojih se nikad neću odreći  - rekla je Vlatka. Za njezine ruke i nokte brinu se djevojke iz studija za njegu noktiju  u zagrebačkoj Vlaškoj ulici.
- Prvi put u životu otišla sam u salon na francusku manikuru - pohvalila se Vlatka. Iako je slobodna, istaknula je da prvi put  zaista uživa u životu nakon mučne rastave od Josipa Radeljaka (66).
- Tad sam bila potpuno izgubljena, ali sam  konačno stvorila novi život. Zbog rastave ne samo da sam posjećivala psihologa nego sam pila i tablete za smirenje. Ne želim se prisjećati tog razdoblja - zaključila je pjevačica. Ne treba muškarac zato što se posvetila radu na albumu.

NEODOLJIVA U KOKTEL-HALJINI
Pjevačica, kaže, da svaka žena u svom ormaru mora imati desetak koktel haljina. Nosi ih jer se u njima osjeća neodoljivo, privlačno i ženstveno.

NA BALONERIMA NE ŠTEDI NOVAC
Iako voli kapute od kože i bunde od pravoga krzna, ovog je proljeća odlučila kupiti crni baloner Yves Saint Laurena. Kaže da je ugodan, a može ga odjenuti i za poslovni ručak i za noćni izlazak.

VOLI DAMSKE RUKAVICE
Vlatka detaljima poput lijepih kožnatih rukavica upotpuni odjevni stil. Voli ih kombinirati uz elegantne haljine i duge crne kapute i balonere.

VLATKA NOSI YSL TORBE
Vlatka smatra da niti jedan odjevni stil nije potpun ako nema kvalitetne torbe. U ormaru ih ima najmanje desetak u svim bojama i veličinama.

NEMA UMJETNE NOKTE JER JOJ NISU LIJEPI
Pjevačica kaže da nikada nije imala umjetne nokte.  Oduševljena je francuskom manikurom koju je napravila prvi put u životu.  Dok su joj djevojke mirisnim uljima masirale ruke, Vlatka se raspričala o rastavi od Dikana.

'NEĆU BOTOKS DA MI LICE NE IZGLEDA ZAČUĐENO'
Vlatka je ponosna što izgleda mladoliko, iako će ove godine slaviti 40. rođendan. Ne smetaju joj ni sitne borice oko očiju, ali je ipak odlučila kemijski usporiti starenje. Vlatka ne voli botoks jer ne želi izgledati kao voštana figura. Zato je lice odlučila “ispeglati” hijaluronskom kiselinom, koja ako se ne pretjeruje, nije štetna.

NOSI ODJEVNU KOMBINACIJU VRIJEDNU 33.000 KN
Dizajnerske naočale: 2000 kuna
Koktel-haljina: 4000 kuna
Damske rukavice: 4000 kuna
YSL torba: 11.000 kuna
Baloner: 12.000 kuna

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...