Obavijesti

Show

Komentari 197

Vođa Tornada brani Balaševića: Pišu se laži, Đorđe nije četnik

Vođa Tornada brani Balaševića: Pišu se laži,  Đorđe nije četnik
4

Boris Marin kaže da je Đorđe napisao najljepšu pjesmu o Vukovaru. Glazbenik mu je zahvalio, osvrnuo se na njegovu izjavu te ga pozvao na koncert u Zadru 13. svibnja

VIDEO

Đorđe Balašević (63) u Zadru će nastupiti nakon 30 godina, a ta informacija nije 'sjela' mnogima. Nakon što su građani negodovali, Boris Marin, osnivač Udruge navijača Tornado iz Zadra, oglasio se na Facebooku i rekao što misli o tome.

Zeljko Mrsic/PIXSELL

- Pišu se po fejsu laži i izmišljotine. Čovjeku se spočitava, namjerno i lažno, da je velikosrbin, četnik i pitaj Boga što sve ne. A istina je sasvim drukčija od tih zlih jezika. Mi Hrvati imamo toliko dobrih pjevača i pjevačica… Imamo klape… Od davnina smo muzikalan narod, to je istina, ali nitko, baš nitko ljepšu pjesmu o Vukovaru nije napisao i ispjevao od tog prozvanog Balaševića. Čovjeka koji je i kroz pjesmu osudio četničku i JNA agresiju na Hrvatsku. Čovjeka koji je za sve Srbe u Srbiji koji gledaju na stvari ovako kao i ovi naši zbog kojih ovo i pišem ‘ustaša i neprijatelj Srbije’, a ovdje kod nas je četnik… ili što sve već ne. E, pa, gospodo, sramite se - zaključio je Marin.

Nakon toga, uslijedio je Balaševićev odgovor. Glazbenik se oglasio putem Facebooka svoje kćeri Jelene Bebe Balašević.

- Zloba naprosto ima svoje zastupnike u svakom gradu, i na njima je samo da preformuliraju da li im kod tebe ne valja to što nisi iz Zadra, ili će, prije nekog narednog koncerta tvoj glavni grijeh biti što si nedavno nastupao u Zadru? Svijetu se ne može ugoditi, kaže stara izreka, a moj, također već prilično stari aneks te izreke glasi da mu ni ne treba ugađati? Treba se okrenuti ljepšim stvarima, a Borisova gesta spada u takve, čini mi se - piše Balašević.

Glazbenik je zaključio da su ti koji ga prozivaju neobjektivni i da se ne želi obazirati na negativne komentare. Kaže da poruka Borisa Marina u sebi nosi ključnu poantu.

- Rekao si, otprilike, da znam napisati pjesmu bolje od drugih, i hvala Ti na tome. To je ono. U tome je stvar. I pretežno sam samo zato Ustaša ili Četnik, od prilike do prilike - nastavlja Đorđe.

Nakon toga, pozvao ga je na svoj koncert te mu poručio da ga neće staviti u VIP jer to ne postoji na njegovim koncertima već će ga 'negdje smjestiti'.

Oduševljeni vođa Tornada oglasio na društvenoj mreži i zahvalio umjetniku.

- Nisam mogao ni sanjati da će moja nedavna fejs objava ovoliko daleko otići i da ce doći i do samog muzičkog umjetnika na koga je tekst bio i naslovljen. Naravno, poštovani i cijenjeni pjevački umjetniče Đorđe Balaševiću, da ću ako to Bog bude dozvolio biti na tvom skorašnjem koncertu u mom Zadru. I ne samo biti, nego u prvim redovima kraj bine pivati skupa s tobom pisme koje diraju svakog onog tko u sebi ima i trunke osjećaja, ja ga imam na pretek. Puno po tisuću puta hvala legendo nad legendama - stoji u objavi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 197
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama