Obavijesti

Show

Komentari 91

Prvi put od 2005. bez Blaće: Voditeljica BB-a bit će Batinić

Prvi put od 2005. bez Blaće: Voditeljica BB-a bit će Batinić
3

Jako sam sretna što ću voditi Big Brother i što ću biti u velikom studiju, u raskošnoj produkciji, rekla je Marijana Batinić koja je već bila dio produkcijske ekipe BB-a

VIDEO

Najpoznatiji reality format na svijetu Big Brother, koji se uskoro počinje prikazivati na RTL-u, ove sezone vodit će popularna voditeljica RTL-a, Marijana Batinić.

- Jako sam sretna što ću voditi Big Brother i što ću biti u velikom studiju, u raskošnoj produkciji. Sada ću se i ja malo odmoriti od terena i gumene čizme zamijeniti štiklama. U klimatiziranom studiju neću prkositi ni buri ni jugu, samo vjetrovima koji će puhati iz Big Brother kuće - sa smijehom je ispričala RTL-ova voditeljica aludirajući na nekoliko sezona dokumentarne sapunice u Hrvatskoj, 'Ljubav je na selu' koje je vodila te tako provodila dane i noći na terenu.

Dodala je i da se nada kako će napokon dobiti trbušne mišiće.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Goran Jakus/Pixsell

Antonija Blaće vodila je sedam sezona Big Brothera. Počela je 2005. godine, kada je show bio u druoj sezoni. U prvoj sezoni Big Brothera, bila je natjecateljica i ispala je u devetom tjednu showa. 

- Sigurna sam da ću napokon dobiti trbušne mišiće od smijeha, već u pripremama se odlično zabavljamo pa se nadam da će i naši gledatelji biti zadovoljni. Na Big Brotheru sam radila i kao kreativni producent u proteklim sezonama, odradila hrpu castinga te tako upoznala tisuće kandidata koji su se prijavljivali, a i pratila sam ga kao gledatelj pa će biti zanimljivo obratiti se stanarima iz studija kao voditeljica - zaključila je Marijana.

Emisije uživo Marijana će voditi iz studija Jadran filma, u zagrebačkoj Dubravi, gdje će i dočekivati stanare, njihove obitelji i prijatelje, kao i goste emisije. Gledatelje će sigurno dobro zabaviti i držati u neizvjesnosti pitanjem 'Tko napušta Big Brother kuću, a tko ostaje'. A otkrila je i što nove stanare očekuje u Kući. - Nekima će biti raj, nekima pakao tako to obično biva u Big Brotheru, a ove godine spremamo stvarno posebna iznenađenja - kazala je Marijana.

Najpoznatija kuća na svijetu prostirat će se na tisuću kvadrata dok će svaki pokret stanara budno pratiti 50 kamera i isto toliko mikrofona.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'