Show

Komentari 7

Voditelj Miss Universea tražio od pobjednice da imitira mačku

Voditelj Miss Universea tražio od pobjednice da imitira mačku

Steve Harvey prvo je proglasio pogrešnu pobjednicu natjecanja, da bi zatim napravio još veći gaf kada je upitao može li  Harnaaz Sandha imitirati životinju po izboru

Komičar Steve Harvey (64) dobio je sinoć laskavu odgovornost voditelja 70. Miss Universea u Izraelu. Njegovi smiješni gafovi i pitanja zanimljivi su američkoj publici u brojnim zabavnim emisijama koje je vodio, ali u Miss Universe nije se s time proslavio.

POGLEDAJTE VIDEO PROGLAŠENJA KRIVE POBJEDNICE:

Prvo je tijekom proglašenja proglasio krivu pobjednicu, naime, rekao je daje kolumbijska predstavnica pobijedila. Ubrzo nakon toga se pokajnički ispričao te je proglasio Harnaaz Sandhu (21), Miss Indije pobjednicom.

- Čujem da radiš neke prilično dobre imitacije životinja, da čujemo tvoju najbolju - upitao ju je Steve tijekom razgovora.

Ovim je pitanjem zbunio natjecateljicu, no ona je ipak učinila ono što je od nje zatražio.

- O moj Bože, Steve, nisam očekivala da ću ovo učiniti na svjetskoj pozornici. Moram to učiniti, nemam druge mogućnosti. Pripremite se sve - rekla je Sandhu prije mjaukanja.

Brojni pratitelji smatrali su da je njegovo pitanje bilo neprikladno.

Miss Universe pageant in the Red Sea resort of Eilat, Israel

- Mislim li samo ja da je Steve Harvey neprestano neprikladan i nastavlja raditi neugodne gafove? Zamoliti Miss Indije da se glasa kao mačka - poručio je pratitelj.

- Miss Indije zagovornica je osnaživanja žena. Zato ju je Steve zamolio da glumi životinju. Zato što mrzi žene - dodao je drugi.

Najčitaniji članci