Obavijesti

Show

Komentari 12

Vokalno im je malo 'pobjeglo': Iz showa su ispali Mila i Ervin

Vokalno im je malo 'pobjeglo': Iz showa su ispali Mila i Ervin
9

Alen Nižetić se razbolio pa je voditeljica Tamara Loos morala pjevati s Bubijem, jednim od pratećih vokala iz samog showa. Goran Navojec osvojio je prve desetke

VIDEO

U četvrtfinale showa 'Zvijezde pjevaju' nisu prošli Mila Elegović i Ervin Baučić koji su bili prvi par koji je nastupio. Predstavili su se s pjesmom 'I Want To Know What Love Is'.

- Hvala svima i žiriju. Puno smo naučili. Mislim da sam savladala lekciju ega i sada mogu podnijeti apsolutno sve - rekla je simpatična Mila nakon što je saznala da je ispala.

Glumica je oduševila seksi minicom i opet je dobila komplimente za svoj izgled. Međutim, žiri je mislio da par nije najsretnije odabrao pjesmu i to baš zbog Milinih glasovnih mogućnosti.

- Odabrali ste lijepu pjesmu, ali vokalno je to ipak malo pobjeglo - rekla im je Martina Tomčić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ksenija Erker rekla je da su se lijepo poklopili u refrenu.

Alen 'izdao' Tamaru Loos

Voditeljica je morala pjevati s Bubijem, pratećim vokalom iz showa jer se Alen Nižetić razbolio. Pjevali su talijansku pjesmu 'Marina, Marina'. Martina je rekla da su odabrali pjesmu koja pogoduje njenoj boji glasa, a napomenula je i da se ugodno iznenadila Tamarinom simpatičnošću.

- Ja više ne mogu izdržati da ti pjevaš ovako stare pjesme i želim da napokon otpjevaš nešto iz 21. stoljeća - poručila je Vanna Tamari.

Marija Borić i Giuliano predstavili su se pjesmom 'Memories' iz mjuzikla 'Cats'. Ipak, ma koliko je žiri bio impresioniran odabirom pjesme, realizacija im se nije toliko svidjela.

- Početak mi je bio sjajan, ali u trenutku kada mora doći do eksplozije, pjesma vam je 'umrla' - rekla im je pomalo razočarana Martina, a Ksenija ih je pohvalila i rekla im da su je 'kupili' s ljubavlju kojom su otpjevali pjesmu.

Prve desetke ove sezone

Ivana Kindl i Goran Navojec nisu se obeshrabrili prošlotjednim ispadanjem Marija Petrekovića koji je pjevao Baretove 'Teške boje' pa su za svoj nastup odabrali hit grupe Majke 'Ja sam budućnost'. Dobili su najviše bodova u večeri, čak 38, a zaslužili su i dvije desetke. Prvi put ove sezone najviše ocjene izvadili su Rajko Dujmić i Vanna.

- Bili ste jako zabavni. Smijala sam se od srca jer sam slušala koliko Goran može režati. Bilo je odlično - rekla im je Vanna.

Martina Tomčić ustanovila je da su bili vokalno, scenski, interpretativno i energijom jednostavno fantastični.

Posljednji su nastupili Nikša Kušelj i Ivana Husar. Pjevali su pjesmu Nene Belana i Massima Savića 'Zar više nema nas' te dobili izvrsne kritike žirija. Martina im nije uspjela pronaći niti jednu veliku grešku, a Rajko je rekao da Nikši još fali deset posto da bude savršen te je pohvalio i njegovu mentoricu Ivanu. 

- Više mi se sviđaju Nikša i Ivana kao heteroseksualni duet nego Neno i Massimo - našalila se na kraju Ksenija.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju