Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
83 komentara

Vole se skidati i pucati: U Big Brotheru su ratnici i nudistice

Životne priče aktualnih natjecatelja Big Brothera pune su ljubavnih preokreta i dramatičnih sudbina. Tu je branitelj koji je dvaput ranjen, djevojka koja je napustila vojsku, pravnica koja želi pjevati...

Foto: Privatni album
83 komentara

U velikom specijalu u tiskanom izdanju 24sata u srijedu saznajte sve o ratnim putevima, seks skandalima, teškim životnim pričama, ljubavnim 'brodolomima', nekadašnjim poslovima i još mnogočemu o 18-ero stanara trenutno najpopularnije kuće u Hrvatskoj. 

POGLEDAJTE VIDEO:
 

 

On je prošao cijelu Hrvatsku motociklom i u ratu. Zna branitelje, motocikliste, a dosta se selio pa je svugdje stekao prijatelje. Opušten je i normalan čovjek te sam siguran da će dogurati do finala, rekao nam je sin  bivšeg pripadnika 1. gardijske brigade i ATJ Lučko, Marijana Lisaka (48). Lisak je jedan od stanara Big Brother kuće u novoj sezoni, a njegov buran životni i ratni put (dvaput je ranjen i osam puta operiran) pun je dramatičnih preokreta.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić Marijan Lisak na ratištu

Foto: RTL televizija Marijan Lisak

Renatom Nemeček (30), nedavno je ostavila siguran posao u Oružanim snagama. Slavonka je prije devet godina iz štikli uskočila u vojne čizme.

- Voljela bih postati vizažistica - rekla je vrckava Slavonka, koja u Big Brother kući traži zabavu.

Renata Nemeček

Riječanka Bojana Lončarević (47) rekla je da bi za nju bilo najgore da se zaljubi u BB kući, a iza sebe ima brak za koji kaže da nije uspio jer se prerano vezala. Njezina sustanarka Nikita Dajčer (29) četiri je godine u vezi s nogometašem Dinom Bajramovićem koji vjeruje da ona neće napraviti nikakav skandal. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: Privatni album/RTL

Luka Rok (23) tetovirao je prvo slovo imena bivše djevojke koju je zaprosio, a ona je nekoliko dana kasnije otišla bez pozdrava i objašnjenja. Njegov sustanar Antonio Orač Orky (24) dao je, do sada, 13 otkaza te se voli skidati u kafićima i kupati u fontanama.  

Foto: Privatni album/RTL

Bojanu Mrđenoviću (34) umrla je majka kada je imao 16 godina i morao je odgajati svog brata. Priznao je kako mu u životu nedostaje nježnosti. Pjevačica Alena Nezirević (31), umjetničkog imena Anezi, u spotu za svoju pjesmu se skinula gola. Kaže da joj nije bilo teško snimiti jer je nudistica, a tvrdi da nije ušla u BB kuću kako bi se promovirala. 

Foto: Privatni album/RTL

Antonija Ćatipović (32) ima dvoje djece, a svoju majku nikad nije upoznala. Nju i sestru blizanku Anu djed je na prevaru smjestio u udomiteljsku obitelj. Ana Marković (27) zaručena je, radi kao konobarica i zbog showa je uzela godišnji odmor. Njezina prijateljica kaže da je laž kako 'voli švrljati okolo'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: Privatni album/RTL

   

Sve ostale detalje o svim stanarima Big Brother kuće pročitajte u srijedu u velikom specijalu u tiskanom izdanju 24sata.

Naši partneri pišu
Message