Show

Komentari 16

Voli se 'vrtjeti' oko šipke, a sad je pozirala gola u spavaćoj sobi

Voli se 'vrtjeti' oko šipke, a sad je pozirala gola u spavaćoj sobi

'Dobro jutro', napisala je Banjo Lučanka ispod crno-bijele fotografije na kojoj pozira gola. Uz 19 kandidatkinja boriti će se za srce 'Gospodina Savršenog', a za sebe kaže da je natjecateljski raspoložena

Kandidatkinja showa 'Gospodin Savršeni'Samra Čataković (23), na svom Instagramu objavila je fotografiju iz kreveta na kojoj se vidi kako leži gola pokrivena samo plahtom.

- Dobro jutro - napisala je Banjo Lučanka ispod crno-bijele fotografije. Samra će se uz 19 kandidatkinja boriti za srce 'Gospodina Savršenog', a za sebe kaže da je natjecateljski raspoložena.

- Vrlo sam emotivna i perfekcionistica, ali uvijek natjecateljski raspoložena -rekla je studentica medicine za RTL. Istaknula je kako je medicinu upisala jer joj se to činio kao najteži fakultet. Kad ne uči Samra rado kvalitetno provodi slobodno vrijeme.

- Volim jahati konje i obožavam ples na šipki te godinama pjevam u zboru - otkriva Samra koja je vegetarijanka te ima nekoliko kućnih ljubimaca: psa, dvije mačke i vranu.

Kad je o odabiru partnera riječ, traži iskrene, skromne i samouvjerene dečke, a ne podnosi aroganciju, laž i manipuliranje, a otkrila je i kako zamišlja savršen spoj. 

- Na vrhu zgrade, gdje s partnerom jedem čips, pijem sok, gledam u zvijezde i razgovaramo o svemiru i dok mu ja postavljam pitanja, moj savršeni muškarac zna baš svaki odgovor - odlučno je rekla Čataković.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci