Obavijesti

Show

Komentari 19

Voli starije: Harry sa 17 godina imao aferu s udanom DJ-icom

Voli starije: Harry sa 17 godina imao aferu s udanom DJ-icom
6

'SEKS JE BIO NEVJEROJATAN' Harry Styles (18), član benda One Direction, u kolovozu prošle godine započeo je vezu s udanom 14 godina starijom DJ-icom

VIDEO

Član tinejdžerskog britansko-irskog boy benda One Direction, Harry Styles (18), imao je aferu s 14 godina starijom DJ-icom Lucy Horobin (32), pišu britanski mediji.

Par se upoznao u kolovozu prošle godine kada je tada 17-godišnji Harry s bendom gostovao u njezinom radio showu u Manchesteru. Nakon toga su imali tromjesečnu aferu koja je okončana nakon što je Harry započeo vezu s 15 godina starijom Caroline Flack s kojom je kasnije prekinuo.

- Lucy je seksi, samopouzdana i ima dobru karijeru. No on nikada nije htio ništa ozbiljno s njom. Zna da to ne smije priznati, ali rekla je kako im je seks bio nevjerojatan. Znao je točno što radi iako mu je bilo tek 17 godina. Presladak je i Lucy se odlično zabavljala s njim. No to nikada nije bilo ništa ozbiljno. To je bila pogreška - otkrio je izvor blizak Lucy koja je bila godinu dana u braku kada je upoznala Harryja.

Iako tvrdi da još živi sa suprugom, izvori tvrde da vode gotovo odvojene živote. Nakon Harryjeva odlaska, Lucy je odlučila spasiti brak pa je suprugu navodno odlučila ispričati istinu.

Bivši par odbio je otkriti detalje o svojoj aferi. No u međuvremenu Harryjev je otac otkrio da je njegov sin bio sa starijim djevojkama još od najranije dobi.

- Bili smo na odmoru na Cipru kada je Harry imao osam godina. Oko njega se okupilo mnoštvo tinejdžerica od 16 i 17 godina. Rekao sam Harryju da samo pripazi da koja od njih ne bi ostala trudna - otkrio je Harryjev otac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...