Obavijesti

Show

Komentari 55

'Volim biti u kući sa ženom i troje djece, baš zato i pijem...'

'Volim biti u kući sa ženom i troje djece, baš zato i pijem...'
1

Iskoristio je Reynolds zgodu da promovira svoj brend pića, gin Aviation. Reklamni spot za piće snimao je u Hrvatskoj, u vrijeme kad je i glumio u filmu 'The Hitman's Wife's Bodyguard'

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Reynolds pokazao novorođenu bebu i upozorio sve političare

Jedan od najplaćenijih holivudskih glumaca, Ryan Reynolds (43), sa suprugom Blake Lively (32) i njihovo troje djece u izolaciji uživa u svom luksuznom stanu u New Yorku. Kao i većini, novi režim im ponekad teško pada, ali ustraju, a glumac je objasnio i kako izdržava.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Blake i ja učimo ih nekim stvarima koje bi inače savladali u vrtiću. Sretnici smo jer imamo mali vrt pa se bavimo sadnicama. Nije mi problem biti s tri žene u kući, ali zato uglavnom pijem - pojasnio je u video pozivu voditelju i komičaru Stephenu Colbertu (55) tijekom emisije The Late Show.

Blake Lively and Ryan Reynolds at POKÉMON DETECTIVE PIKACHU premiere

Iskoristio je Reynolds zgodu da promovira svoj brend pića, gin Aviation. Reklamni spot za piće snimao je u Hrvatskoj, u vrijeme kad je i glumio u filmu 'The Hitman's Wife's Bodyguard', snimanom dobrim dijelom i u našoj zemlji. Od prodaje pića Reynolds je najavio kako će u ovim kriznim trenucima pomagati konobarima koji ostaju bez posla, a on i Lively donirali su nedavno milijun dolara neprofitnoj agenciji Feeding America.

Početkom listopada prošle godine, jedan od omiljenih holivudskih parova dobio je i treće dijete, kojem još uvijek nisu otkrili ime. Zvijezda serije 'Tračerica' i Reynolds od ranije imaju djevojčice James (5) i Inez (3). 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Blake otkrila tajnu mršavljenja: Svoju djecu koristim kao utege