Show

Komentari 5

Vraća se 'Hitna služba', Višnjić potvrdio okupljanje stare ekipe

Vraća se 'Hitna služba', Višnjić potvrdio okupljanje stare ekipe

Ekipa kultne serije koja je premijerno prikazana prije 30 godina, virtualno se okuplja na Dan planeta Zemlje u svrhu očuvanja čistoće svjetskih voda

Goran Višnjić (48) objavio je na svom Instagram profilu fotografiju iz vremena 'Hitne službe' i napisao:

- Što kažete na povratak u prošlost? Okupljamo se zbog odličnog i vrlo važnog razloga. - 

Gloria Reuben (56), Višnjićeva kolegica sa seta ujedno je i predsjednica neprofitne organizacije 'Waterkeeper Alliance' čije je ideja virtualno sastajanje ekipe iz serije na Dan planeta Zemlje. Epizoda će biti dio serije 'Stars in the house' i  prikazivat će se uživo. 

U novoj epizodi pojavit će se već poznate zvijezde George Clooney (59), Gloria Reuben (59), Noah Wyle (49), Laura Innes (63), Anthony Edwards (58), Julianna Margulies (54) i mnogi drugi.

- Apsolutno sam oduševljena okupljanjem glumačke postave 'Hitne službe' u svrhu koja mi je prirasla srcu - rekla je Reuben za People magazin. Gloria je članica organizacije već 15 godina i u njoj zastupa borbu za čistu vodu diljem svijeta: - Za čistu vodu se trebamo boriti svaki dan, ne samo za Dan planeta Zemlje. - rekla je. 

Višnjić je u hit seriji glumio dr. Luku Kovača čak 9 godina, a serija se prikazivala kroz 15 sezona u 331 epizodi. Uloga doktora donijela je Goranu prepoznatljivost na svjetskoj razini. 

 

Najčitaniji članci