Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
9 komentara

Vranješ uzalud čekao: Karleuši Zvezde Granda bitnije od suda

Novo ročište zakazano je za 31. svibnja, a ako ni tada Jelena ne dođe sama, po nju će ići policija. Nogometaš od pjevačice traži odštetu od dva milijuna srpskih dinara (oko 120.000 kn)

Foto: Telegraf.rs/Milena Đorđević/Instagram
9 komentara

Nogometaš Ognjen Vranješ (29) tužio je Jelenu Karleušu (40) za prijetnju i javno vrijeđanje putem društvenih mreža zbog čega mu je, kako tvrdi, ugrožena sigurnost. U ponedjeljak bilo je drugo ročište u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, a Ognjen je stigao u pratnji odvjetnika. Ipak, Karleuša se ponovno nije pojavila, a čini se da je imala bitnijih stvari od suda. 

Foto: Telegraf.rs/Milena Đorđević

Kako piše Blic, Jelena se nije pojavila na suđenju, ali je nekoliko sati kasnije došao na snimanje nove epizode glazbenog showa 'Zvezde Granda'. Karleuša je promijenila imidž i umjesto kratke plave kose pojavila se s dugačkom rozom. 

Foto: Instagram

Budući da se Jelena nije pojavila, Vranješovi odvjetnici tvrde kako će idući put biti rigoroznije mjere.

- Sljedeći korak je prisilno dovođenje u policiju - rekli su odvjetnici. Ognjen smatra da je njezino nepojavljivanje nepoštovanje njega.

- Iz Bosne sam, boravim u Bruxellesu i prelazim ovoliki put da bih došao i poštovao suđenje. Nije logično da nije dobila poziv i da nije znala za ročište. Njezini odvjetnici su i prošli put bili ovdje pa mi nije jasno kako - rekao je Ognjen u sudnici. 

Foto: Instagram;

Novo ročište zakazano je za 31. svibnja, a ako ni tada Jelena ne dođe sama, po nju će ići policija, piše Kurir. Nogometaš od pjevačice traži odštetu od dva milijuna srpskih dinara (oko 120.000 kn).

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi 

Naši partneri pišu
Message