Show

Komentari 10

Vratio se nakon 20 godina: Sting oduševio obožavatelje

Vratio se nakon 20 godina: Sting oduševio obožavatelje

POUZDANO DOBAR Uz njegove bezvremenske hitove pjevao je i glazbenik Zlatan Stipišić Gibonni. U koncertu su uživali manekenka Iva Balaban, političar Ivan Jakovčić i mnogi drugi

Gledala sam Stinga i prije dvadesetak godina, pa sam došla i ovdje danas. Obožavam ga, rekla je jedna od obožavateljica britanskog pjevača.

Sting (65) je starim i novim hitovima oduševio prepunu pulsku Arenu. Došao je u sklopu svoje velike svjetske turneje “57th & 9th”.

- Bio sam ovdje prije dvadeset godina, kada sam imao 12, našalio se dobro raspoloženi Sting koji je publiku pozdravio na hrvatskom jeziku s “Dobro večer Pula”.

Koncert je započeo oko 21 sat kada je počeo nizati hitova “If I Ever Lose My Faith In You”, “Message in a Bottle”, “Englishman in New York”.

Nakon predgrupe Buđenje nastupio je i Stignov sin Joe Sumner (40) koji je onda nastavio svirati uz oca. Sting je na pulski aerodrom sletio privatnim avionom oko 14 sati. Sjeo je na suvozačevo mjesto te nasmijan mahao novinarima.

Prije velikog koncertnog spektakla uputio se u hotel kratko odmoriti. ‘Rijeke ljudi’ stajale su na ulazu u Arenu, pokušavajući se probiti što bliže rokeru.

Tu su među ostalima bili i bivša manekenka Iva Balaban, pjevač Gibonni, političar Ivan Jakovčić i mnogi drugi. Tijekom cijelog koncerta pjevalo se uglas. Sting ove godine obilježava 40 godina od dolaska na svjetsku scenu s grupom The Police.

Najčitaniji članci