Show

Komentari 59

Vrbos: Zaljubljena sam, možda se udam na Wedding showu...

Vrbos: Zaljubljena sam, možda se udam na Wedding showu...

Pjevačica će nastupiti na otvaranju beogradskog Wedding showa, piše srpski Blic. Otkrila je da postoji mogućnost da se i ona uda jer je odnedavno sretno zaljubljena

Bivša sudionica showa 'Survivor' izvest će 30. studenog performans na otvaranju Wedding showa u beogradskom hotelu 'Metropol Palace', piše srpski Blic. Martina Vrbos u vjenčanici će otpjevati nekoliko pjesama posebno skladanih za predstavljanje vjenčanica srpskih dizajnera Suzane Perić, Verice Rakočević i Zvonka Markovića.

Dvodnevna manifestacija Wedding show organizirana je po treći put u cilju promoviranja vjenčanja i cjelokupne organizacije vjenčanja na jednom mjestu.

- Jako sam uzbuđena jer ću po prvi put nositi vjenčanicu. Budući da sam čula kako će biti organizirana besplatna vjenčanja poput onih u Las Vegasu s Elvisom Presleyjem, nije isključeno da ću se i ja vjenčati na 'Wedding showu', jer sam odnedavno sretno zaljubljena. Voljela bih nositi jednu od haljina Verice Rakočević jer će biti u simboličnim bojama žutoj i ljubičastoj - otkrila je pjevačica.

Najčitaniji članci