Show

Komentari 32

Vrećo je napravio krumpirušu i očarao: Pa ti se u sve razumiješ

Vrećo je napravio krumpirušu i očarao: Pa ti se u sve razumiješ

Božo se inače voli isticati svojim stilom, a to mu često polazi za rukom. Osim što se odlično snalazi u glazbi, pratitelji su primijetili da je vrhunski kuhar pa mu sugeriraju da razmisli o još jednoj karijeri

Božo Vrećo (36), kralj sevdaha, pokazao je da se, osim što ima vrhunske vokalne sposobnosti, odlično snalazi i u kuhinji. Na društvenim mrežama svoje pratitelje često iznenadi novim fotografijama, koji ih oduševe. Vrećo je ovih dana podijelio fotografiju pite koju je sam napravio.

POGLEDAJTE VIDEO: Vrećo dogovorio na 24 pitanja

- Evo rasukah i ja moju krompirušu, poslije dva mjeseca, moje savršenstvo okusa - stoji u opisu fotografije. Neki su primijetili i heklani stolnjak i zaključili kako ih sve to podsjeća na njihove bake. Pohvalili su Bou i napisali mu da je majstor u kuhinji, ali i osoba koja se u sve razumije. 

Glazbenik je nedavno suknje i cipele s potpeticom zamijenio repom. Postao je morska sirena pa je prije brčkanja u moru pozirao s repom na nogama. Vrećo se inače voli isticati svojim stilom, a to mu često polazi za rukom.

Jednom je prilikom rekao kako je uvijek bio drugačiji od ostalih. Doduše, zbog toga mu je teško bilo odrastati u sredini koja ne prihvaća ljude kao takve. 

Ostao je bez oca kad mu je bilo pet godina, a majka, koja ga je odgojila u maniri gospodina i bez predrasuda, najveća mu je inspiracija i muza. Božo ne žali što nema nikakvo glazbeno obrazovanje, a samoukost ne vidi kao manu nego prednost.

Najčitaniji članci