Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
107 komentara

Vrištala i bacala se po podu jer je nisu htjeli pustiti blizu Čoliću

Vremešna gospođa iz Banja Luke došla je na Čolićev koncert u Zenicu. Kad joj nisu dozvolili da mu priđe počela je vrištati i bacati se po podu, no to joj nije pomoglo

Screenshot
Foto: Screenshot
107 komentara

Joooj, zašto Bože?! Iz Banja Luke sam i nije mi dala policija da ga vidim. Vidio je Zdravko mene, ali ne može ništa učiniti, ridala je vremešna obožavateljica Zdravka Čolića. 

Ova 70-godišnja gospođa iz Banja Luke je došla u Zenicu na Čolin koncert, donosi portal Ekskluziva.ba. Sarajevskog 'slavuja' za kojim luduju brojne žene gospođa jednostavno obožava pa je bila odlučna približiti mu se pod svaku cijenu. U tom su je naumu spriječili pjevačevi zaštitari koji su je držali podalje od njega. 'Bakica' se bacala po podu i vrištala toliko glasno da su ostali oko nje počeli moliti zaštitare da je puste k Čoliću. 

- Jadna... pustite je k njemu - govorili su, no zaštitari su bili neumoljivi. 

Pjevač je kasnije saznao da je to njegova vjerna obožavateljica Majda i odmah je tražio da je puste k njemu u backstage gdje su popričali i razmijenili poklone.

- Uvijek mi ju je drago vidjeti. Volim i ja Majdu baš kao i ona mene. Svaki put mi donese neki poklon. Sad mi je darovala cvijeće i parfem. Razveseli me jer je lijepo znati da te netko toliko voli - rekao nam je Zdravko Čolić i dodao: 'I ja njoj uvijek darujem nešto novca, tek toliko da pomognem ženi. Hoću da Majda zna kako netko misli i na nju'.

Naši partneri pišu
Message