Show

Komentari 76

Vrući golovoz kod Hrvatica: Sve 'pršti' od golišavih fotografija

Vrući golovoz kod Hrvatica: Sve 'pršti' od golišavih fotografija

Hrvatice su 'preplavile' Instagram svojim izazovnim fotografijama. Apsolutna pobjednica je Ivana Knoll sa 67 vrućih objava, a zatim slijede Šuput s 25 objava, Ivušić s 18 te Adriana i Nives sa 17 vrućih objava

Ako ste zadnjih dana otvorili društvene mreže, tamo ste većinom mogli vidjeti izazovne fotke poznatih Hrvatica. Nema baš putovanja izvan granica, pa su se zvijezde raštrkale po obali, odakle sakupljaju lajkove na osnovi svojih oblina. Taktike su različite. Objaviti fotku svaki dan ili tu i tamo iznenaditi nekim izazovnim izdanjem.

POGLEDAJTE VIDEO: Nives i Knoll pozirale u istoj pozi

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll (28) pobornica je kvantitativne taktike. Od početka ljeta na Instagramu je objavila čak 67 izazovnih fotografija.

- Svaki dan idem na plažu. Totalno sam ljetni tip - rekla nam je nedavno Ivana.

Pjevačica Maja Šuput (40) također voli gurati atribute u prvi plan. Većinu ljeta provodi u luksuznom apartmanu na Korčuli, u kojem tjedana dana stoji vrtoglave 42.000 kuna, a ulogu fotografa preuzeo je njezin suprug Nenad Tatarinov (37).

Voditeljica Ecija Ivušić (33) još je jedna od dama koje se ne srame pokazati svoje tijelo. Prošle godine, baš u ovo doba, u plićaku se ljubila s Nikolom Pokrivačem, a ove godine dane na moru provodi sama.

Listu zatvaraju jedna WAG-sica i jedna bivša WAG-sica.

Djevojka reprezentativca Duje Ćaleta-Cara (23) Adriana Đurđević (29) fotka se u luksuznim francuskim resortima, a lista bi bila nepotpuna bez svestrane Nives.

Najčitaniji članci