Obavijesti

Show

Komentari 1

Vrući poljupci: Cara Delevingne se ljubila s 'lažljivicom' Ashley

Vrući poljupci: Cara Delevingne se ljubila s 'lažljivicom' Ashley
6

Već mjesecima kruže glasine da su njih dvije u vezi jer su se držale za ruke tijekom izlaska u New Yorku, ali to se moglo protumačiti i kao prijateljska gesta...

VIDEO

Manekenka i glumica Cara Delevingne (26) i 'slatka mala lažljivica' Ashley Benson (28) ljubile su se na aerodromu Heathrow u Londonu. Već mjesecima kruže glasine da su njih dvije u vezi jer su se držale za ruke tijekom izlaska u New Yorku, ali to se moglo protumačiti i kao prijateljska gesta.

No, vrući poljupci na aerodromu su potvrdili njihovu romansu. Cara i Ashley snimaju film 'Her smell' koji bi se trebao početi prikazivati kasnije ove godine, a na setu je, očito, osim prijateljstva nastala i ljubav. 

Ashley nosi ogrlicu s privjeskom u obliku slova C, koje se može protumačiti kao prvo slovo imena njezine djevojke, a britanski fotografi su nedavno uhvatili ove dvije plavuše kako čavrljaju i vesele se dok čekaju taksi. Više puta su ih obožavatelji vidjeli kako opušteno šetaju Los Angelesom, ali u Londonu su napokon u javnosti pokazale kakav je njihov odnos. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 

After 50 tries...we got a blurry one @caradelevingne 🍒🍒🍒

A post shared by Ashley Benson (@ashleybenson) on

O Cari se već neko vrijeme šuškalo da je u ljubavnim vezama s drugim kolegicama. Povezivalo ju se s Michelle Rodriguez (40), glumicom u 'Brzi i žestoki', ali i s pjevačicom St Vincent (35). Isto tako, pričalo se i o vezi s kćeri legendarnog pjevača Michaela Jacksona, koji je preminuo s 50. godina, Paris (20).

Čak je i nedavno pjevačica Rita Ora (27) objavila eksplicitnu fotografiju s Carom koja je nastala prije nekoliko godina, te ispričala da joj je upravo odnos s manekenkom bio inspiracija za pjesmu 'Girls' i da je Cara njezina muza. Izvor blizak Ori je potvrdio da je između njih dvije bilo nešto više od prijateljstva.

 

❤️

A post shared by Ashley Benson (@ashleybenson) on

Ashley se do sada nije povezivalo s drugim ženama, već se pričalo samo o vezama s muškarcima. Među njezinim bivšim dečkima su menadžer Ryan Good (34), ali i glumci Nat Wolff (23), Taylor Lautner (26), Tyler Blackburn (31) i Chord Overstreet (29). Međutim, nedavno je Ashley na društvenim mrežama objava fotografiju na kojoj piše 'nedostaješ mi više po noći', te su pratitelji odmah zaključili da je to posvećeno Cari.

VIDI OVO: Kylie svima pokazala svoju kolekciju torbica i pola njih su Birkinice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje