Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
35 komentara

Vukli autobuse teške 20 tona, a onda su za imunitet jeli pizzu

ŽIVOT NA VAGI Nakon povlačenja autobusa, pred vaganje uslijedit će još jedno iskušenje u kojem kandidati pojedinačno mogu osvojiti imunitet i tako se spasiti od izbacivanja iz kuće

Foto: RTL televizija
35 komentara

Pred kandidatima je najbrutalniji veliki izazov do sada. Kako bi osvojili prednost od tri kile na vaganju, timovi će morati vući autobuse teške čak 20 tona. Crveni tim bit će ekstra motiviran činjenicom da su ih u prošlosti na vaganju izgubljene tri kile prednosti koštale eliminacija. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon odrađenog izazova kandidate očekuje i posljednji trening prije vaganja. Trenerica Sanja plavom timu će priuštiti trening dostojan boksača, dok će Mario Mlinarić neke kandidate iz crvenog tima dovesti do toga da zatraže kantu za povraćanje. 

Foto: RTL televizija

I plavi i crveni tim strahuju od eliminacija tako da pred vaganje slijedi još jedno iskušenje u kojem kandidati pojedinačno mogu osvojiti imunitet i tako se spasiti od izbacivanja iz kuće. Marijana Batinić im govori kako su svi ugroženi te kako će danas show napustiti čak dvije osobe. Sve što kandidati trebaju napraviti za spas je jesti kriške pizze dok ne pronađu krišku ispod koje se nalazi pločica s imunitetom. Naravno, samo jedna osoba može imunitet i osvojiti, a to je ona koja ga pronađe prva.

Foto: RTL televizija

Hoće li kandidati pokleknuti? „Život na vagi“ večeras u 20 sati.

Naši partneri pišu
Message